StoryEditorOCM
ŽivotKAPA DOLJE

Mislite da je teško uspjeti? Nije kad ste spremni na sve kao Lara Duk! Šest dana tjedno dolazi trajektom u Split zbog svog sna: ustajem u 5, kući se vraćam nakon 19 sati!

6. lipnja 2022. - 18:43
Lara na trajektu, taman je stigao u splitsku luku: sitne i skladne građe, koracima po kojima se razlikuju cure koji plešu, prišla mi je između svih tih teških mirisa ulja i motora i pružila rukuJoško Ponoš/Cropix

Već po izgledu sam znala da je ona: dok su iz utrobe trajekta bučno "curili" kamioni, automobili, motorkotači, rijeka turista, a teško lipanjsko sunce iznad svega dodavalo sloj nervoze, uobičajen za Trajektnu luku u ovo doba godine, izdvojila sam pogledom djevojčicu u crnim tenisicama i kratkim hlačama.

Sitne i skladne građe, koracima po kojima se razlikuju cure koji plešu, prišla mi je između svih tih teških mirisa ulja i motora i pružila ruku – Lara Duk.

Izgleda baš kako zamišljamo da izgleda – balerina.

Duga, bujna i kovrčava kosa ukroćena je u besprijekornu punđicu iz koje ne strši niti čuperak – ulovila ih je sve lakom za kosu i ukosnicama. Šest puta tjedno ovako začešljana i s ruksakom na leđima izlazi iz supetarskog trajekta pa preko Rive, uz Pazar pa kroz Đardin ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 13:09