StoryEditorOCM
ŽivotLUKSUZNA KUĆA

Ni slavnima nije lako: Nick Jonas i Priyanka Chopra morali se iseliti iz 20 milijuna dolara vrijedne vile u Kaliforniji

Piše SCENA SD
2. veljače 2024. - 07:01

Dom iz snova Nicka Jonasa i Priyanke Chopre pretvorio se u noćnu moru kada je oštećenje vode dovelo do najezde plijesni u njihovoj luksuznoj vili u Kaliforniji. Gotovo deset mjeseci traje pravni spor oko njihove imovine. Sada, prema izvješćima, par se morao iseliti iz svog luksuznog doma.

Nick i Priyanka kupili su luksuznu nekretninu - koja ima sedam spavaćih soba, devet kupaonica, kuhinju, klimatiziranu vinsku sobu, unutarnje košarkaško igralište, unutarnju kuglanu, kućno kino, salon za zabavu, spa s parnim tušem, teretanu i sobu za biljar - u rujnu 2019. za 20 milijuna dolara, piše Page Six.

Međutim, prema kopiji tužbe podnesenoj u svibnju 2023. i koju je ekskluzivno pribavio Page Six, bazen i spa počeli su predstavljati niz problema oko travnja 2020., uključujući "poroznu hidroizolaciju" koja je "poticala kontaminaciju plijesni i srodnih problema".

"Ovo curenje oštetilo je dio unutarnjeg stambenog prostora odmah ispod trijema." Ovakvi problemi prostor su učinili "gotovo neprikladnim za život" i "opasnim za zdravlje". Nikc i Priyanka zbog toga zahtjevaju da se kupnja i prodaja ponište i traže "odštetu".

Izvor blizak paru tvrdi da su "znatno uložili u dom i da su razočarani greškama u gradnji." Nick Jonas i Priyanka Chopra privremeno su se sklonili s bebom Malti, rekao je upućeni izvor.

image

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 08:39