StoryEditor
Životgoran je pozitivan

Nives Ivanišević čeka rezultate testiranja na koronavirus, u samoizolaciji je od kada se sa suprugom vratila iz Zadra

26. lipnja 2020. - 15:19
Goran i Nives IvaniševićRonald Goršić/HANZA MEDIA

Još prošlog vikenda nasmijano su uživali na teniskom turniru u Zadru, što je supruga Gorana Ivaniševića, radijska i televizijska voditeljica Nives Ivanišević objavila i na svom Instagramu. U Goranovom zagrljaju nisu tada ni slutili da će im se životi za samo nekoliko sati promijeniti.

Prvo je finale Adria Toura prošle nedjelje otkazano nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na covid-19. Loše vijesti iz Zadra nastavile su se nizati jer su Borna Ćorić, Novak Đoković kao i sportska novinarka Mirna Zidarić u međuvremenu dobili nalaze da imaju koronavirus, a danas je to javnosti na svom Instagramu obzanio i sam Goran Ivanišević. Trenutno se nalazi u samoizolaciji, baš kao i njegova supruga Nives, što su nam potvrdili i na Narodnom radiju.

- Nives Ivanišević od Zadra nije na radiju pa nije bilo potrebe za dodatnim epidemiološkim mjerama koji su kod nas na visokoj razini. Ona se u ovom trenutku nalazi u samoizolaciji i javit će se kad budu poznati rezultati njenog testiranja, poručuju s Narodnog radija.

Nives tamo radi već osam godina. Nakon što je u rujnu 2018. rodila sina Olivera prošlog se listopada opet vratila u eter i to samo nekoliko dana nakon što je s radija otišla Doris Pinčić Rogoznica. Tada ju je njezin kolega Tomislav Cvetković s kojim svakog radnog dana od 13 do 17 sati vodi emisiju nosio na leđima, a ona nije skidala osmijeh s lica.

Tijekom dana pokušali smo doći do Nives da je pitamo kako se osjeća i nosi s trenutnom situacijom, no inače pristupačna voditeljica do trenutka pisanja ovog teksta nije nam odgovarala na pozive.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:37