StoryEditorOCM
ŽivotTALENT I ZA PISANJE

Nova karijera Jennifer Aniston; ‘Nisam mogla ni zamisliti koliko će radosti donijeti fanovima i pratiteljima‘

Piše Marija Čović
16. lipnja 2024. - 08:50

Jedna od najpopularnijih američkih glumica postala je i spisateljica, 1. listopada na policama knjižara pojavit će se knjiga za djecu "Clydeo Takes a Bite Out of Life" čija je autorica Jennifer Aniston.

U najavama se navodi kako se radi o priči o psu Clydeu i njegovoj zabavnoj potrazi za samopouzdanjem i smislom života. Kao predložak za lik smeđe-bijelog psa Jennifer je poslužio njezin vlastiti udomljeni pas Clyde.

image

Jennifer Aniston i njezin pas Clyde

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Clydeo se prvi put na Jenniferinom Instagram profilu pojavio 2021. godine kad se udružila s animacijskim studiom Invisible Universe, a slavna glumica i producentica kaže kako tada nije mogla zamisliti koliko će radosti on donijeti fanovima i pratiteljima.

Knjiga "Clydeo Takes a Bite Out of Life" govori o njegovom otkriću da je talentiran kuhar, ilustracije potpisuje Bruno Jacob, a izdavač je HarperCollins Children‘s Books. S izdavačkom kućom i Invisible Universeom je 55-godišnja Jennifer, koja je svjetsku slavu stekla u kultnoj seriji "Prijatelji", potpisala ugovor za četiri knjige, jedna od njih bit će i Clydeova kuharica.

Iznimno smo ponosni partnerstvom s jednom i jedinom Jennifer Aniston i Ivisible Universeom kako bismo u knjigama oživjeli Clydeovu šašavost, dobrotu i toplinu. Clydeo nije samo priča o avanturama predivnog psa, nego i proslava radosti koju svatko može pronaći otkrivajući svoju pravu životnu strast, poručili su iz HarperCollinsa.

image

Jennifer Aniston i Lord Chesterfield

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jennifer je ponosna vlasnica Clydea i još dva psa, Sophie i Lorda Chesterfielda. Iznimno je aktivna u pomaganju drugim psima i životinjama i često na svom profilu objavljuje postove kojima nastoji animirati svoji 45 milijuna pratitelja da usvoje pse iz skloništa. Ove godine je za svoje napore dobila posebnu nagradu organizacije PETA.

Sa svoja tri psa Jennifer živi u luksuznoj kući na Bal Airu i često na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije. Imala je još dva psa, Normana i Dolly, koju je udomila kao štenca 2005. nakon razlaza sa suprugom Bradom Pittom. Norman je umro 2011. u dobi od 15 godina, a Dolly 2019. godine. Godinu kasnije u Jenniferin dom stigao je Lord Chesterfield.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 08:50