StoryEditorOCM
Životukrstili kuhače

Okusi ‘Bisera mora’ - od južnoafričke papričice i ‘Zakuske Palas’ do zagorskih specijaliteta

Piše PSD.
22. ožujka 2013. - 23:08

Na sreću ni kriza koliko god jaka bila ne može se suprotstaviti kuharskoj velesili i ovog proljeća, osmog po redu, okupljene na međunarodnom kulinarskom festivalu Biser mora. Supetar je i ove godine u hotelskom kompleksu Supetrus hotela okupio više od 300 kuhara iz 14 zemalja, pridošlih na poziv Mira Bogdanovića, prvog čovjeka Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija. Krenulo je odmah oštro, bez uvijanja i kafenisanja. Program u srijedu, prvog dana skupa, otvorili su kuhari juniori, slijedile su prezentacije, predavanja, a potom i degustacija srpskih jela koje su za sudionike fešte i Supetrane priredili majstori kuhari iz istočne nam susjedne zemlje. Prijepodne četvrtka je bilo rezervirano za seniore koji su se natjecali u kategoriji priprave predjela, puno ruku posla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 07:31