StoryEditorOCM
ŽivotZAVRŠILA JE KNJIGU

‘On je bio duplo stariji, nismo bili opterećeni‘: intimni intervju udovice Branka Cikatića. Solinskog šampiona upoznala je s 19. ‘Bio je džentlmen...‘

Piše Lada Novak Starčević/JL
11. veljače 2021. - 17:22
'Sve sam napravila što je bilo u mojoj moći, ali bolest je bila jača. Nije fer, bio je još potreban svojoj djeci i meni'Saša Burić/Cropix

Ivana Davidovski Cikatić (46), udovica legendarnog borca Branka Cikatića, dovršila je knjigu "King of the ring", na kojoj je on počeo raditi još 2013. godine.

"Mom suprugu bila je jedna od posljednjih želja, lani kad je umro, da završim tu knjigu i da je objavim. Ja sam mu to obećala, i to obećanje ispunila za njega.

Jako sam ponosna i sretna šta je knjiga sada tu, a i jako tužna jer Branko to nije doživio. Pomiješane su mi emocije" - ispričala je Ivana u velikom intervjuu za Jutarnji.

Svijet borilačkih vještina Solinjanin je iznenadio kad je u dobi od 38 godina osvojio prvi K-1 turnir nokautima u sve tri borbe. U završnici dobio je velikog Ernesta Hoosta. Turnir je osvojio sa 38 godina i 208 dana, te je i dan-danas najstariji borac kojemu je to uspjelo.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:46