StoryEditorOCM
ŽivotVIŠE OD KUHINJE

Ovakve kostime u ‘Masterchefu‘ nismo očekivali, ali ima toga još, Stjepan Vukadin: ‘Snimamo cijele dane, obećavam...‘

Piše VInko Paić
31. kolovoza 2024. - 19:12
Zanimljivo modno izdanje - Vukadinu će u novoj sezoni društvo praviti Goran Kočiš i Mario MiheljLuka Dubroja/nova Tv Press

Osim novih kandidata i još uzbudljivijih kulinarskih izazova, nova sezona MasterChefa donosi i nove članove žirija. Uz iskusnog chefa Stjepana Vukadina, koji s entuzijazmom ulazi u svoju četvrtu sezonu kao član žirija, stat će još dva vrhunska profesionalca, renomirani chefovi Goran Kočiš i Mario Mihelj. Njihova imena već su dobro poznata na gastronomskoj sceni, a u ulogama žirija MasterChefa sada će ih bolje upoznati i gledatelji Nove TV. Mi smo u pauzi od snimanja proćakulali sa Stjepanom Vukadinom, koji se još kao dječak zaljubio u kuhinju u velikoj obitelji sa šestero braće i sestara. Danas, nakon završene kuharske škole i petnaestak godina rada u kuhinji, ovaj je Dalmatinac suvlasnik i chef restorana u Trogiru i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastronomske scene.

Jeste li već poznavali Gorana i Marija? Kako vam je snimati s njima?

- Situacija je ista kao što je bila s Damirom i Melkiorom, znali smo se, ali ne toliko dobro. Kako je snimanje krenilo mogu reći da smo se jako dobro povezali i super funkcioniramo. Zezancije ne fali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 18:44