StoryEditorOCM
ŽivotPONIJELO IH JE

Par uhvaćen u strastvenom klinču na povijesnoj lokaciji: Kad je stigla policija ono što je djevojka učinila je sve...

Piše A. Vl./JL
29. svibnja 2024. - 11:38

Dugački drveni mol u Naplesu na Floridi poslužio je kao lokacija mladom paru za seksualne aktivnosti, piše New York Post.

Allyssia Razo (20) i Zadok Westfield (23) ulovljeni su u strastvenom klinču na drvenom molu, a policija je na mjesto događaja stigla nakon nekoliko dojava o paru koji upražnjava seks na povijesnom pristaništu iza zaključanih vrata na Dan sjećanja oko 16.30 sati.

Razo i Westfield još su bili tamo kada su stigli policajci. Dok su užurbano na sebe navlačili odjeću, djevojka se pomaknula do ruba i skočila u vodu, unatoč naredbama policajaca da se ne miče. Nije stigla daleko, jer ju je policija uhitila na plaži čim je stigla na obalu.

Mladić je bio potpuno gol kada je stigla policija, ali nije pokušao pobjeći. Policiji je ispričao da su on i djevojka otplivali do kraja drvenog mola i namjeravali skočiti s njega, ali su se umjesto toga prepustili strastima, piše Jutarnji list.

Jedna je očevitkinja ispričala policiji da je uživala na plaži u blizini mola sa svoje četvero djece, u dobi između 7 i 15 godina, kada su primijetili Razo i Westfield obnažene na javnom mjestu.

image
Collier County Jail

Mladić i djevojka su optuženi za upad na tuđi posjed te remećenje javnog reda i mira, a Razo i za pružanje otpora prilikom uhićenja.

Povijesni mol nalazi se u Meksičkom zaljevu i omiljeno je izletište turistima i lokalnim mještanima. Djelomično je otvoren zbog oštećenja koje je pretrpio 2022. godine uslijed naleta uragana Ian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 19:02