StoryEditorOCM
ŽivotBILE SU U KUĆI

Reperica i njezina sestra opljačkane na spavanju: lopovi su ušli u sobe i odnijeli stvari vrijednije od 30.000 eura

Piše MOZAIK SD
9. kolovoza 2024. - 18:53

Trebao je to biti predivan odmor na Ibizi, ali je završilo pravom noćnom morom za repericu Shirin David (29) i njezinu sestru Patriciju Pati Davidavicius (28). U podcastu "Smoking Area" u ponedjeljak, 5. kolovoza, sestre su rekle da su napadnute noću u svojoj kući za odmor.

image

Shirin David

Jonas Walzberg/Dpa Picture-alliance Via Afp

"Opljačkali su nas, u snu, noću", kaže Pati. I dodaje: "Bili su u našim sobama. Obje smo imali zatvorena vrata." Lopovi su ukrali predmete vrijedne preko 30.000 eura. Među njima su bili Cartier sat za gotovo 20.000 eura, Chanel torbica vrijedna 6460 eura i Dior torbica od 3800 eura.

Shirin i Pati sumnjaju da su lopovi možda dobili dojavu. Reperica je rekla posredniku za nekretnine da će ukloniti sigurnosnu kameru pored bazena. Primijetili su i čovjeka koji je donio piće, iako ga nitko nije pozvao. Ovaj čovjek je tvrdio da je pogriješio kuću. Također je bilo primjetno da nije bilo znakova provale. "Nije bilo niti jednog znaka provale, niti jednog razbijenih vrata, niti jednog razbijenog prozora", objasnila je Shirin. Ovo sve dokazuje sestrama da je netko sve dojavio.

image

Shirin David u finalu showa "Voice of Germany"

Jorg Carstensen/Dpa Picture-alliance Via Afp

Sljedećeg jutra Shirin i Pati odmah su napustile kuću i podnijele tužbu policiji. Na Instagramu je Shirin podijelila svoju sliku u policijskoj postaji s komentarom: "Jutro nakon pljačke". Hoće li sestre ikada više vidjeti svoje ukradene stvari ostaje neizvjesno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 20:05