StoryEditorOCM
Životna splitskom ljetu

Suprugu zvijezde ‘Kumova‘ stvarno rijetko viđamo u javnosti, ali lijepa Daša sada je ponosno stajala uz svoga Milana

Piše Scena SD
15. srpnja 2024. - 23:18

Popularni splitski glumac Milan Štrljić već je 27 godina u braku sa suprugom Dašom, koja je po zanimanju fizioterapeut, a njih dvoje imaju sina Frana.

Supružnici žive u Splitu, dok je njihov sin u Zagrebu. Samozatajna Daša rijetko se u javnosti pojavljuje sa našom glumačkom legendom, pa tako mnogi obožavatelji Milana Štrljića ni ne znaju kako mu supruga izgleda.

Ona je sada odlučila napraviti iznimku te se zajedno s mužem pojavila na otvorenju 70. Splitskog ljeta i bez ustručavanja, nasmijana, pozirala pred fotoobjektivom našeg Duje Klarića.

Bez nje, kazao je jednom Milan, ne bi ništa mogao.

- Sa mojom Dašom provodim svaki slobodan trenutak. U braku je najvažnije poverenje, a meni supruga daje oslonac i mir - rekao je glumac.

Prije Daše, bio je u braku sa Slavicom Štrljić koja je jedna od najuspješnijih srpskih balerina, a 2021. godine dobila je Zlatnu značku za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih djelatnosti.

Zajedno su dobili kćer Ivu, poznatu beogradsku glumicu, koja se preko tate Milana zaljubila u glumu. Imala je 15 godina kad su joj se roditelji razveli, a razlika između nje i polubrata Frana je čak 21 godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. kolovoz 2024 14:12