StoryEditorOCM
Životgdje će ga provesti?

Tužan rođendan: princu Harryju je danas 38 godina, slavlja nema zbog žalosti za kraljicom. U obitelji su na pomolu novi razdori, na potezu je Charles III.

Piše Marija Čović
15. rujna 2022. - 13:26
Harry danas slavi 38. rođendan, ali nikakvog javnog slavlja neće biti jer je kraljevska obitelj u žalosti zbog smrti kraljice Elizabete II.Danny Lawson/Afp

Princ Harry danas ima 38 godina, ali rođendanskog slavlja, dakako, neće biti jer je kraljevska obitelj u žalosti nakon što je prije tjedan dana u Balmoralu preminula njegova baka, kraljica Elizabeta II.

Vojvoda od Sussexa, koji sa suprugom Meghan Markle i djecom, torogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet, živi u 14,5 milijuna dolara vrijednoj kući u Montecitu u Kaliforniji, će dan najvjerojatnije provesti s Meghan u Frogmore Cottageu, kući na imanju Windsor koju imaju na raspolaganju kad borave u Velikoj Britaniji.

Nije poznato jesu li u London stigla njegova i Meghanina djeca od koje su razdvojeni već gotovo dva tjedna, mediji su špekulirali da će ih iz Kalifornije dovesti Meghanina majka Doria Ragland budući da Harry i Meghan namjeravaju ost...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 06:54