StoryEditorOCM
ŽivotOKUSI KOJE PAMTIMO

U restoranima uvijek komentirate kako je ‘sigurno iz kesice‘, no jeste li je ikad sami spremili? Evo vam prilike!

Piše Native studio SD
29. listopada 2020. - 12:07

Juha od rajčica

Operite 6-8 mesnatih rajčica i zažutite ih sa 4 žlice ulja, malo kapule, 2 peršinova lista, 4 selenova lista, češnjom češnjaka i kockom šećera. Pirjajte pola sata i dolijevajte vodom, otprilike do jedne i po litre i sve protisnite kroz cjedilo za juhu.

Napravite lagan zapržak od 2 žlice maslinova ulja i žlice brašna, posolite, popaprite i onda uspite 15 dag riže. Po ukusu možete dodati pri posluživanju malo ribana sira.

U ovoj juhi su vrlo dobri kuhani njoki od griza.

„Najbolje namirnice za ovo jelo potražite u Vašoj najbližoj Tommy prodavaonici."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 10:55