Kada ti korona zatvori vrata, ti otvori ona od pećnice i život zasladi najsočnijom, super brzom, super lakom, najbomastičnijom kremastom čokoladnom tortom. Što je najbolje toliko je lake pripreme da provjereno odlično ispada i onima koji se nikada kuhače hvatali nisu. A još je bolje što sve sastojke uglavnom svi već imamo kući. Krenimo, jer što prije startamo, prije ćemo uživati u vrhunskom čokoladnom užitku.
Sastojci:
Za biskvit:
- 4 jaja
- 4 žlice šećera
- 2 žlice brašna
- ½ praška za pecivo
- 100 gr kakaa
- 150 gr masla
Za glazuru:
- ½ litre vrhnja za šlag
- 200 gr čokolade
Priprema:
Rastopite maslo na vatri, pjenasto mikserom umutite jaja i šećer, te ih nakon toga dodajte maslu i promiješajte kuhačom. Nakon toga u smjesu samo ubacite preostale sastojke za biskvit,...