StoryEditorOCM

tri načina radaBauhaus u ponudi ima i prijenosni reflektor po mnogočemu poseban u odnosu na druge. A cijena mu je 229,90 kn!

Piše Ž. S.
21. prosinca 2020. - 11:40

Bauhaus u svojoj ponudi ima više vrsta prijenosnih reflektora, ali je izuzetno praktičan model Profi Depot Mobiler LED-Strahler.

Već sami naziv sugerira kako se radi o LED reflektoru, ali je uređaj po mnogočemu poseban u odnosu na druge. Naime, u njemu su litij-ionske snage 2x200 mAh, pa vrijeme pražnjenja varira između 4 i 10 sati, ovisno o načinu rada. Puni se putem USB kabela od 6 do 8 sati i na njemu je naravno indikator razine napunjenosti.

Pomoću integrirane banke napajanja, ovaj reflektor preko prikladnog USB kabela može sa svojih baterija puniti druge uređaje kao što su mobilni telefoni, tableti...

Prijenosni LED reflektor Profi Depot Mobiler korisni je asistent za radna mjesta poput gradilišta ili podruma, ali će itekako dobro poslužiti i tijekom radova na brodu u noćnim satima jer je zaštićen od prskanja vode zahvaljujući stupnju zaštite IP44. Čvrsto i stabilno kućište mu je izrađeno od aluminija, s time da ima gumirane rubove, ručku i trajno instaliranu LED lampu od 10W.

Korisnik može rabiti tri modusa rada – u prvome reflektor daje bijelo dnevno svjetlo snage 1000 lumena (topline 6500 K), u drugom štedljivijem modusu nudi 500 lumena, dok je treća opcija trepćuće svjetlo. Predviđen je za uporabu u zatvorenim i otvorenim prostorima, dimenzije su mu 15,5 x 4,1 x 17,5 cm, a težina iznosi 0,62 kg.

U svojim trgovinama širom Hrvatske Bauhaus reflektor Profi Depot Mobiler nudi po cijeni od 229,90 kn.

17. travanj 2024 21:02