StoryEditorOCM
PromoPOMORSKA ZANIMANJA

Posao ‘na moru‘ ima atraktivne plaće, a zapošljava se odmah

Piše PROMO
19. srpnja 2024. - 08:00

Neovisno o tome susrećete li se s pomorskim zanimanjima prvi put ili već imate nekoga iskustva, Pomorsko učilište "Atlantis" ima program za vas.

Odabir prave profesije značajan je za vaše cjeloživotno zadovoljstvo. Postoji li išta važnije od toga da odaberete posao koji će vas ispuniti i uzdići vaše sposobnosti na višu razinu? Ako osjećate ljubav prema moru i putovanju, sigurno ćete pronaći nešto za sebe u našoj ponudi.

Ako ste polaznik srednje pomorske škole, "Atlantis" vam omogućuje besplatno dobivanje breveta za: Osnovnu osposobljenost za rad na tankerima za ulje i kemikalije (D13A), Osnovnu osposobljenost za rad na tankerima za ukapljene plinove (D13B) te Rad s opasnim teretima (D27).

Svima koji osjećaju sklonost prema plavetnilu mora i morskome zraku "Atlantis" nudi obrazovanje koje će im osim diplome donijeti i znanja primjenjiva na svim morima, s kojima će moći biti konkurentni na svjetskoj razini. Hrvatski pomorci nadaleko su cijenjeni po svojoj stručnosti i vrhunskoj naobrazbi koju su stekli u hrvatskom školstvu, a dio svega toga u značajnoj je mjeri i Pomorsko učilište "Atlantis".

Za mladog čovjeka koji ga je spreman raditi, riječ je o poslu koji nudi mnoge prilike i zadovoljstva te zanimanju koje jamči brzu zapošljivost. Nudi šansu da se vidi svijet, da se čovjek relativno brzo financijski osamostali, da u svom poslu napreduje i konstantno se obrazuje, te u konačnici i najvažnije, nudi konkuretne plaće koje omogućavaju visoki životni standard.

U Pomorskom učilištu "Atlantis" profesori koji drže predavanja nisu jaki samo u teoriji. Naime, većina su aktivni pomorci na najvišim pozicijama u struci, a dokazali su se u vrhunskim svjetskim kompanijama. Spremni su uvijek izaći ususret polaznicima te im pomoći u svakom pogledu, a uz vrlo dobro svladana stručna znanja polaznici su spremni za odlazak na brod.

Oni koji već imaju pomorskog iskustva mogu se uvijek dodatno usavršavati stjecanjem novih saznanja i znanja o procedurama u pomorstvu. Za polaganje dodatnih breveta u "Atlantisu" imaju popust od nevjerojatnih 50 posto, što će olakšati odluku svakom ozbiljnom pomorcu.

Pravo vrijeme upravo je sada. Bliži se početak nove školske godine, a time i nastanak nove generacije odvažnih morskih stručnjaka koji će ploviti pod tko zna kojim zastavama i tko zna kojim morima.

More svakog pomorca zove svojim putem, ali znanja koja je potrebno steći uvijek su ista. Vrhunsko obrazovanje i pripremu imat će upravo u "Atlantisu", koji priprema novu generaciju. Zašto i vi ne biste bili jedni od njih?

Više informacija možete naći na www.atlantis-split.com ili: +385 (0)21 339-166; Mob.: +385 (0)98 980 6252. •

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:11