StoryEditorOCM
ShowbizAKO NETKO VOLI...

Ako ste zakrvarili odjeću zasigurno ćete je pokušati oprati, za razliku od ovog glazbenika koji to ponudi na - aukciji!

Piše SCENA SD
15. prosinca 2023. - 14:55

Nakon završetka svjetske turneje grupe američke grupe "Blink-182", Travis Barker (48)prodaje neke svoje stvari s nastupa.

"Uskoro ćete moći zakoračiti u tenisicama Travisa Barkera, koje je nosio na svjetskoj turneji benda i natopljene su njegovom krvlju", stoji u opisu na web stranici na kojoj se prodaju njegovi predmeti na aukciji, piše People.

Ovaj par tenisica inače košta 105 eura, ali sa strane ima otisnut uzorak lubanje. Potpuno isti par tenisica ima i bubnjareva supruga Kourtney Kardashian, u njima je par viđen ovoga ljeta kada su zajedno izišli na piće.

Obožavatelji Travisa već su kupili par krvavih štapića za bubnjeve, koji su prodani po početnoj cijeni od 1365 eura, i pregradu bubnjara, koja je također prekrivena Barkerovom krvlju, a koštala je 1820 eura. Oni koji su propustili aukciju ovih krvavih predmeta moći će se natjecati za hlače, koje su također prekrivene njegovom krvlju, a početna cijena je 5462 eura.

Konačni prihod od prodanih predmeta bubnjar će donirati u dobrotvorne svrhe neprofitnoj organizaciji koja podržava mlade u potrebi tijekom praznika.

image

Travis Barker

Valerie Macon/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:50