StoryEditorOCM
ShowbizREAKCIJE

BBC je oštro kritiziran nakon što je objavio da će Kim Kardashian glumiti i producirati dokumentarac o Elizabeth Taylor

Piše SCENA SD
30. siječnja 2024. - 21:05

Najpoznatija reality zvijezda, Kim Kardashian, trebala bi postati izvršna producentica u novoj dokumentarnoj seriji o Elizabeth Taylor i glumiti u njoj, prenosi Variety. Elizabeth Taylor: Rebel Superstar koju je naručio BBC i producirao pod pokroviteljstvom Passion Picturesa.

Dokumentarna serija iz tri dijela prikazat će Elizabethine glumačke vještine, hipnotizirati gledatelje i promijeniti odnos između publike i zvijezda prije nego što postane poduzetnica i aktivistica, s milijardama eura na bankovnom računu. Kim Kardashian, koja je posljednji intervju sa zvijezdom imala prije smrti 2011. godine, govorit će o njihovoj vezi u seriji.

image

"Mačka na vrućem limenom krovu" - 1958.

/Photo12 Via Afp

Već je izjavila da joj je Elizabethina životna priča dokazala da još uvijek možete rasti u životu. "Elizabeth Taylor jer bila svoja, borac. Ona je dokaz da se možete nastaviti razvijati, mijenjati i imati različita poglavlja u svom životu - i utrla je put svima nama koji smo došli nakon nje s tim nacrtom", rekla je Kim. 

Osim Kardashian, o Elizabeth će razgovarati i njezina prijateljica Dame Joan Collins, s kojom su se oboje natjecali za ulogu Kleopatre, Margaret O‘Brien, s kojom su bili kolege iz razreda, bliska prijateljica Carole Bayer Sager, znanstvenik i liječnik dr. Anthony Fauci, s kojim su radili u borbi protiv AIDS-a i drugih.

BBC je oštro kritiziran nakon što je objavio da će Kim Kardashian glumiti i producirati dokumentarac o Elizabeth Taylor. Mnogi tvrde da je "uvredljiv" za sjećanje na filmsku zvijezdu zlatnog doba, piše Metro.

"Ovo je uvreda za Elizabeth Taylor", napisao je na X računu IndieVotersClub.

"Pls! Elizabeth Taylor zaslužuje puno bolje! Bože!‘ podijelio je korisnik Leng.

Drugi korisnik, LibTrigger, rekao je da je "potpuno besmislen i privlačan nikome".

image

Kim Kardashian

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:59