StoryEditorOCM
ShowbizSKANDAL NA IZBORU

Direkcija se oglasila na tvrdnje missice da se na izboru dogodilo ‘nešto sumnjivo‘: Ako treba angažirati ćemo odvjetnika

Piše I.P.
4. prosinca 2023. - 15:27

Nakon što je finalistica izbora za Miss Hrvatske Leona Maroši izjavila kako se na izboru "dogodilo nešto sumnjivo" oglasila se Direkcija izbora. 

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo ‘‘dogodilo nešto sumnjivo‘‘ demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence i predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova I potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

image

Miss Hrvatske Tomislava Dukić iz Tomislavgrada

Tomislav Krišto/Cropix

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti”, stoji u priopćenju Direkcije.

Miss Požeško-slavonske županije Leona Maroši prije nekoliko dana je dala intervju za Požeški vodič u kojem je izjavila: "Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:36