StoryEditorOCM
ShowbizSaint-Tropez

Hitne službe danas intervenirale u vili Brigitte Bardot; suprug kaže: ‘Imala je problema s disanjem‘

Piše SCENA SD
19. srpnja 2023. - 18:45
Brigitte Bardot i suprug Bernard d Ormale snimljeni 1997.Phototheque Lecoeuvre/Collection Christophel Via Afp

U kuću Brigitte Bardot (88), na imanju La Madrague u Saint Tropezu, danas su pozvani djelatnici hitne službe. Naime, slavna francuska glumica osjetila je slabost. Njezin suprug Bernard d‘Ormale medijima je izjavio:

"Bilo je to oko 9 sati ujutro kada je Brigitte imala problema s disanjem. Bilo je jače nego obično, ali nije izgubila svijest. Nazovimo to trenutkom respiratornog lutanja. Hitna služba je stigla, natjerali su je da udiše kisik i ostali su neko vrijeme da je promatraju".

Bernard d‘Ormale je rekao da se Brigitte nekoliko dana žalila na vrućinu. Pregledi nisu otkrili druge poteškoće: "Puls joj je u redu, srce također, a pritisak dobar."

"Kao i svi ljudi određene dobi, ona više ne može podnijeti vrućinu. Ona ima 88 godina, ona se ne smije naprezati", rekao Bernard d‘Ormale.

Brigitte živi u mirnom ribarskom selu koje je zbog nje dobilo etiketu mjesta za jet-set, te u unutrašnjosti gdje ima drugu rezidenciju do koje pogledi ne dopiru, La Garrigue.

Bardot ondje skuplja izgubljene životinje i upravlja zakladom utemeljenom 1986. "Više nikog ne viđam, gotovo nikog", priznala je prije nekoliko godina. "Ne idem ni frizeru".

Ali je, kako kaže, borbena. "Ne treba biti pasivan u životu. Treba služiti nekom cilju".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 15:12