StoryEditorOCM
Showbizsuza suzu goni

Jedna scena sve je rekla! Baby Lasagna bio u suzama: ‘Mi smo samo klinci, sami smo sve radili‘; Pogledajte ‘eksploziju‘

Piše Filip Pavić
12. svibnja 2024. - 16:52

Jedna scena sve je rekla. Baby Lasagna popeo se na pozornicu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, pogledao tisuće okupljenih ljudi, s transparentima, hrvatskim zastavama i u majicama njegovih mačaka - i radosno zaplakao.

Zaplakala je i publika za njim, a onda eksplodirala. Pljesak, uzvici oduševljenja, tisuće skandiraju ‘Pobjeda!‘ i ‘Marko, mi te volimo‘.

- Sad bi ja nešto trebao reći..., rekao je Lasagna.

Suze i iskreno oduševljenje skromnog, samozatajnog 28-godišnjeg Marka Purišića - mladića koji je Hrvatskoj donio drugo mjesto na Eurosongu, najbolji rezultat u povijesti - bile su mješavina sreće i tuge. Ti prizori na zagrebačkom Trgu nikog nisu ostavili ravnodušnim.

- Ja sam očekivao dvadeset ljudi. Hvala vam lipa. Mi smo samo klinci. Nitko od nas nema preko 32 godine. Sve smo sami radili, odlazili s posla. Dokazali smo da se može, ispričao je emocionalni Lasagna.

No, suze su se brzo zaboravile. Zaboravila se pobjeda koja je umakla za dlaku, i umor, i dugo putovanje, kad su udarili prve taktove svoje pjesme Rim Tim Tagi Dim. Publika na Trgu se digla i toliko glasno zapjevala da su na mjestima nadglasali i mladog umaškog glazbenika. Morali su pjesmu izvesti dva puta zaredom. Cijeli trg je pratio Lasagninu koreografiju, a moglo se vidjeti da je pokrete savladao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je među okupljenim Zagrepčanina plesao i pjevao iz sveg glasa.

- Riječi nisu dovoljne, hvala vam - rekao je Baby Lasagna. Cijeli Trg mu je vratio skandirajući: ‘Marko, mi te volimo!‘.

image

Baby Lasagna oduševio je Hrvate, na pozornici se grlio s bendom

Ivana Grgić/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image

Baby Lasagna i Let3

Tomislav Krišto/Cropix
image

Baby Lasagna

Tomislav Krišto/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Ivana Grgić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 01:29