StoryEditorOCM
ShowbizBILI SU JAKO BLISKI

Jeste li znali da je nećak Toše Proeskog u glazbenim vodama? ‘Tvoj ujak je sigurno ponosan na tebe. Bravo, Kristijane‘

Piše SCENA SD
23. siječnja 2024. - 18:51

Kristijan Risteski, nećak nezaboravnog makedonskog glazbenika Toše Proeskog koji nas je napustio 2007. godine, u glazbenim je vodama, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

Sa devet godina snimio duet s Tošom pod nazivom "My Little On" koji je uvršten u album "The Hardest Thing".

image

Kristijan Risteski

Screenshot kristijanristeski

Kristijan je prije nekoliko godina imao priliku raditi s Tošinim suradnikom, britanskim producentom. Naime, Andy mu je napisao pjesmu "We Are Blood". Mladi glazbenik je od publike dobio brojne pohvale.

"Meni su suze krenule. Svaka ti čast", "Tvoj ujak je sigurno ponosan na tebe. Bravo, Kristijane", "Vjerujem da te Toše čuje i ponosi se tobom", "Divno zvučiš. Imaš njegovu energiju", neki su od komentara uz video na YouTubeu.

"Toše i Kristijan bili su mnogo vezani. On mu je usadio ljubav prema glazbi, učio ga da svira i pjeva. Ipak, nikada nije želio da nećaka eksponira u javnosti. Sjećam se kada je snimao spot za pjesmu ‘Moj svet‘ namijenjenu UNICEF-u u kojem se pojavljuju mnoga djeca. Naša majka ga je pitala zašto ne pozove i Kristijana, a on je odgovorio: ‘Kristijan je talentiran. Doći će vrijeme kad će se predstaviti javnosti. Za sada ga želim držati po strani, teško je biti dio estrade.‘ Moji sinovi Kristijan i Nikola bili su u šoku kad je poginuo, nisu mogli prihvatiti da ga više nema", rekla je jednom prilikom Tošina sestra Dora.

image

Toše Proeski i nećak Kristijan Risteski

Screenshot kristijanristeski
image

Toše Proeski i nećak Kristijan Risteski

Screenshot kristijanristeski
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 19:24