StoryEditorOCM
ShowbizLEGENDE NOGOMETA

Maja Šuput o susretu s Beckhamom i Messijem u luksuznom restoranu: ‘Moj muž ovako gleda i kao nije mi...‘

Piše SCENA SD
24. studenog 2023. - 08:46

Maja Šuput u In Magazinu otkrila je kako su je dva neuspjela pokušaja snimanja spota za novu pjesmu James Bond, "natjerala" na idilični obiteljski odmor u Miamiju, a u luksuznom talijanskom restoranu naletjela je na legende nogometa - Lionela Messija i Davida Beckhama. 

Pjevačica je otkrila kako je reagirala, te s kim je poželjela sliku:

‘‘Bili su tri stola od nas. A moj muž ovako gleda i kao nije mi ništa hm. Ali bila je i Victoria, ali to nisam skužila, to me Grubnić zvao ujutro, gle Victoria, kako se nisi išla slikat s njom. Pa nisam vidjela. Victoria je digla sliku iz istog restorana i njih. Žena mi je bila okrenuta leđima, nisam je vidjela. Ja bih se s njom slikala, pusti dečke.‘‘, priča Maja, prenosi Showbuzz.

Inače, prvi je pokušaj snimanja propao zbog toga što je Maja na nastupu u Dubrovniku ovog ljeta, slomila nožni prst.

Da Maja baš nema sreće s novom pjesmom, pokazalo se kad je drugog puta trebalo započeti snimanje.

‘‘Onda smo našli novi termin nakon mjesec dana kad mi je prst zarastao i tri dana prije snimanja, sve plesači, ekipa, kostimi, nas je 50 u ekipi za snimanje spota. I ujutro se budim, čitam portale - izgorio klub u kojem sam trebala snimati spot, uopće nije smiješno, ali to je nemoguće da se meni dešava od svih klubova baš je ovaj izgorio‘‘, ispričala je Maja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:40