StoryEditorOCM
Showbiz‘KOD NAS DOMA‘

Mirta Šurjak pozdravila turista u centru Zagreba pa doživjela neugodno iznenađenje: ‘Joj, oprostite’

Piše SCENA SD
20. svibnja 2024. - 20:48

Voditeljica i novinarka Mirta Šurjak gostovala je u emisIji Kod nas doma te je u rubrici Dorijana Klarića otkrila kakve je uspomene vežu za Zagreb te je priznala da nije oduševljena prometom u Zagrebu.

U Zagrebu je živjela prije 12,13 godina kada se zaposlila na HRT-u i to u zgradi koju su zbog velikog broja Dalmatinaca nazivali ‘101 Dalmatinac’, pojasnila je i dodala: “Stvarno sam imala super društvo”.

Prigovorila je kako joj osim prometnih gužvi, ponekad smeta što su ljudi preozbiljni. “To su ti furešti”, dobacila je. Uskoro su naišli na Splićanina Lemu, a kada je Mirta rekla kako ima rodbinu Lemo, doznala je nešto čemu se nije nada.a

“Tvoja mama je rodica mom ocu”, pojasnio je muškarac, a Mirta je uzbuđeno rekla kako nije ni znala da je upravo upoznala rođaka.

Progovorila je i o stresu s kojim se u posljednje vrijeme nosi, prenosi Zagreb.info.

““Ja ti recimo kad sam u nekakvom velikom stresu ili kad me nešto povrijedi u životu, onda mogu danima ne jest. Iako tako ja ne izgledam na prvi pogled, ali zapravo ispred ove fasade super jake žene se krije, cvjetić Mirta”, rekla je i dodala: “Stvarno sam nekako kontradiktorna!”

Zaigrali na karte

Kada je s voditeljem zaigrala karte, Klarić ju je upitao ima li više sreće u kartama ili ljubavi, nakon slatke pobjede Mirta je dobacila kako se čini da ima više sreće u kartama.

Mirta i Dorijan kartali su na otvorenom i privukli pažnju, kako se čini, jednog turista, koji ih je odlučio snimati svojom kamerom. Mirta je ljubazno pozdravila muškarca japanskim pozdravom ”konnichiwa” te mu pritom srdačno mahala, kako bi dala do znanja da im ne smeta njegova pažnja, no muškarac joj je na to kratko odgovorio: ”No konnichiwa”.

Mirta se kratko zbunila i shvatila da gospodin nije Japanac te ga je upitala je li Kinez, na što je on odgovorio da nije ni Kinez već Korejac.

“Joj, oprostite”, rekla mu je Mirta.

Nakon što se novinarka ispričala gospodinu zbog greške, on ju je naučio kako se pravilno pozdravlja na korejskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 18:26