StoryEditorOCM
ShowbizPLEJADA LJEPOTICA

Na izboru za Miss Hrvatske nekonvencionalnim outfitom i iznimno vitkom linijom pozornost plijenila missica Josipa Kusić

Piše I.P.
27. studenog 2023. - 23:12

Večeras je u Zagrebu izabrana nova Miss Hrvatske, a riječ je o Tomislavi Dukić iz Tomislavgrada. Ima 25 godina, u Splitu je završila Kineziološki fakultet, a sport i zdrava prehrana, kao i putovanja njena su strast.

Svečanu tridesetu obljetnicu izbora za Miss Hrvatske svojim dolaskom uveličale su bivše missice Ivana Petković Čevra, Nina Slamić Gudeljević, Maja Cvjetković Kević, Josipa Kusić,  Antonija Gogić Bračulj, Angelica Zacchigna, Katarina Mamić te Lucija Begić. 

Bivše missice mahom su se pojavile u večernjim toaletama, dok se Miss Hrvatske 2008. godine Josipa Kusić odlučila za crne hlače i mrežastu majicu, što je istaknulo njenu iznimno vitku liniju. Josipa se posljednjih godina ne pojavljuje često u javnosti. Natjecala se u "Plesu sa zvijezdama" 2020., a bila je i otvorila beauty salon u Zagrebu. Nakon izbora za Miss svijeta nosila je revije u inozemstvu.

image

Miss Hrvatske 2008. Josipa Kusić

Tomislav Krišto/Cropix

Miss Hrvatske 2016. Angelica Zacchigna nakon izbora za miss prije četiri godine prijavila se i u Voice jer obožava glazbu. Prethodno je sudjelovala i u Supertalentu 2010.

image

MIss Hrvatske 2016. Angelica Zacchigna

Tomislav Krišto/Cropix

Ivana Petković Čevra, Miss Hrvatske 1999. danas je obiteljska žena i menadžerica. Na prethodnom izboru za Miss, 1998. bila je upletena u najveći skandal koji je potresao hrvatski izbor za Miss. Naime, 1998. godine misicom je proglašena Lejla Šehović, danas Filipović, a tadašnji vlasnik licence izbora pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi joj pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju, a sljedeće godine izbor nije održan, već je titula automatski pripala Petković.

image

Miss Hrvatske 1999. Ivana Petković Čevra

Tomislav Krišto/Cropix
image

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić Bračulj

Tomislav Krišto/Cropix
image

MIss Hrvatske 2019. Katarina Mamić

Tomislav Krišto/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:47