StoryEditorOCM
ShowbizEUROSONG 2024.

Nezaustavljiv je! Baby Lasagna sad ima fenomenalnih 43% šanse za pobjedu! Bliži se postotku lanjske pobjednice

Piše SCENA SD
9. svibnja 2024. - 16:20

Samo je dva dana ostalo do finala Eurosonga u Švedskoj a naš Baby Lasagna sad ima nevjerojatnih 43% šansi za pobjedu prema eurovizijskim kladionicama. Švicarska je druga, ima 20%, a trećeplasirana Ukrajina tek 8%.

Nastup Baby Lasagne u utorak je na prvoj polufinalnoj večeri oduševio sve, te mu od tog trenutka šanse na kladionicama iz minute u minutu samo rastu.

Podsjetimo: Hrvatska se u utorak natjecala protiv predstavnika Cipra, Srbije, Litve, Irske, Ukrajine, Poljske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azerbajdžana, Australije, Portugala i Luksemburga.

image

Baby Lasagna

Jessica Gow/Tt News Agency Via Afp

Prvi put u polufinalima nastupila je i zemlja domaćin te Big 5 pa smo u prvoj večeri vidjeli i predstavnike Švedske, Velike Britanije i Njemačke. Međutim, prema aktualnim pravilima Eurosonga, ove zemlje ne predstavljaju konkurenciju drugim zemljama u polufinalu s obzirom na to da već godinama ulaze direktno u finale.

Večeras je drugo polufinale u kojem će se natjecati  Malta, Albanija, Grčka, Švicarska, Češka, Austrija, Danska, Armenija, Latvija, San Marino, Gruzija, Belgija, Estonija, Izrael, Norveška i Nizozemska te preostali predstavnici Big 5 - Francuska, Italija i Španjolska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 09:49