StoryEditorOCM
Showbizjedan od najvećih

Suze na komemoraciji za Juricu Popovića, okupili se poznati, shrvanu Matiju Vuicu tješile Zrinka Cvitešić i Severina

Piše SCENA SD
5. siječnja 2024. - 18:13

Danas, 5. siječnja u 15 sati održana je komemoracija za pokojnog glazbenika Juricu Popovića u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. 

Prošlog četvrtka hrvatska je javnost ostala šokirana viješću da ih je iznenadno napustio jedan od najvećih hrvatskih glazbenika. 

Neutješna Matija Vuica, Juričina dugogodišnja partnerica i poznata dizajernica na komemoraciju je pristigla prva, a osim nje i članova obitelji okupila su se i brojna poznata lica poput modne agentice Tihana Harapin Zalepugin, velika Matijina podrška glazbenica Alka Vuica, glumica Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar, atletičarka Sandra Perković Iva Todorić, glazbenici poput Mladena Bodaleca i Borisa Novkovića.

Također, na komemoraciji su bili i pjevačica SeverinaSanja Doležal, glumica Anja Šovagović DespotBranko Strupar, glumac Vedran Mlikota koji je održao govor i mnogi drugi, prenosi Večernji list

Skrhana Matija podijelila je Juričin glazbeni spot uz emotivnu objavu na svojim društvenim mrežama  – Pjesmo, ljubavi moja… Da je još godina koja – napisala je Matija, inače Juričine stihove pjesme. Ispod objave nizali su se komentari podrške i utjehe. 

image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan TadićCropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:31