StoryEditorOCM
ShowbizBEZ POGOVORA

Ovo su bizarna pravila koje Kim Kardashian zahtijeva od onih koji s njom lete njezinim privatnim avionom

Piše SCENA SD
23. listopada 2023. - 19:54

Letjeti Kim Airom nije lako.

Kim Kardashian ima stroga pravila za putnike koji žele sjediti u njezinom privatnom zrakoplovu vrijednom 150 milijuna dolara - a ne radi iznimke čak ni za članove vlastite obitelji.

Osnivačica Skims-a postavila je zakon dok je razgovarala sa svojom sestrom Kendall Jenner uoči njihova puta u Milano na modnu reviju Prade u epizodi Huluove serije “The Kardashians” u četvrtak, prenosi Simpleflying.

Kad je 26-godišnja osnivačica 818 Tequile rekla svojoj sestri putem FaceTimea da se "samo ide na brzo potamniti" prije leta, Kardashian je reagirala s oklijevanjem, opominjući je da je njezin namještaj krem boje previše lijep da bi se tek tako uprljao lažnim tenom.

image
Kena Betancur/Afp

"Traje tri sata, pa sjedim u njemu tri sata i onda se istuširam", objasnila je Kendall.

U ovoj točki priče, svijet se podsjetio da nitko ne stoji između Kim K. i njezinog kašmira u besprijekornom stanju.

"Jesi li vidjela sjedala od kašmira?" upitala je Kim Kendall. "Ne možeš ostaviti svoj sprej na mojim sjedalima od kašmira."

“Ne diši; ne diraj ništa, rekla je. “Neću obuti cipele u avionu i nabavit ću Skims papuče po mjeri. Ne bi li bilo tako slatko da napravim skimsove po narudžbi u ovoj boji, poput pidžama, čarapa, dekica i papuča?” prenosi Simpleflying.

"Obično su avioni tamni sa svjetlijom kožom - moj, imala sam posebno izrađeno potpuno svijetlo drvo", objasnila je Kim tijekom službene turneje Kim Aira. “Kupaonicu sam stavila sprijeda, svako sjedalo ima svoj punjač za telefon. Najbolji, najuzbudljiviji dio aviona je to što je sav od kašmira. Stropovi od kašmira, jastuci, nasloni za glavu. Osjećam se kao da radim MTV Cribs za avione, uf, kakav san!"

Kardashiani su poznati po svom skupom načinu života i vole putovanja privatnim zrakoplovima.  2020. godine Kim Kardashian proslavila je svoj 40. rođendan unajmivši privatni Boeing 777-200LR za let na udaljeni otok u Francuskoj Polineziji. Zrakoplov je imao 88 VIP sjedala i salon, a njime je upravljala tvrtka Crystal Cruises. Bio je to devet godina star 777 i bio je registriran kao P4-XTL.

Dvije godine prije, 2018., Kim Kardashian i njezin tadašnji suprug Kanye West iznajmili su Boeing 747 dan nakon Dana zahvalnosti. Leasing tvrtke su rekle da se 747 obično ne može unajmiti, pa bi bio u privatnom vlasništvu. Očekuje se da bi njihov let koštao 200.000 dolara po satu.

Kardashiani nisu jedine slavne osobe koje su godinama bacale novac na privatne zrakoplove. Početkom 2022. poslovni magnat Elon Musk dospio je na naslovnice nakon što je 19-godišnjem studentu Jacku Sweeneyju ponudio 5000 dolara da prestane pratiti njegov mlažnjak. Sweeney je nakon toga podijelio da mu je Musk suspendirao račun nakon što je investitor kupio Twitter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:28