StoryEditorOCM
ShowbizOBITELJSKI ŽIVOT

Petar Grašo progovorio o supruzi Hani Huljić Grašo, otkrio što voli kod nje: Ovo je čini posebnom

Piše I. P.
16. veljače 2024. - 08:45

Iako obiteljski život drži podalje od očiju javnosti Petar Grašo u intervjuu za IN Magazin progovorio je o supruzi Hani Huljić Grašo i kćerkici Albi. Unatoč brojnim koncertima i gustom rasporedu, glazbeniku je najvažnija očinska uloga.

- Pa budem uzorni tata zato što je djevojčica moja draga još uvijek može svuda, još nema vrtića, još nema škole, tako da možemo je vući ovdje negdje s nama blizu Splita, gdje god postoji autocesta i avion, ona je s nama dva tri dana, voli putovat, uživa, tako da stignem ono što najviše volim, a to je obiteljski dio - rekao je.

Hana je nedavno objavila svoje prve dječje pjesmice. Pjevač je priznao da kćerkica Alba uživa u Haninim uspavankama, piše Story.

- Sluša, sluša Hanine uspavanke, zato što... ne bih sad htio biti suprug koji...uvijek sam se držao od tog nekog obiteljskog hvaljenja, nisam niti tip koji hvali svoje pjesme, niti najavljuje svoje pjesme kao nešto najbolje ikad, pa mi je malo teško i govorit o tim obiteljskim talentima, ali moram...Hana je zaista vrlo talentirana kao glazbenica i uspavanke koje piše su meni vrlo čarobne - rekao je.

image
Josko Šupić/Cropix

Hana je 2019. godine predstavila i svoju prvu pjesmu Alisa.

- Radi orkestraciju i radi sjajnu vrlo posebnu pop muziku, potpuno neopterećenu od nekog komercijalnog uspjeha, što je čini još posebnijom, ali je vrlo samozatajna. Već sam previše pričao o njoj, mislim da joj to neće biti drago. Ona je osoba koja je tiha, ona tiho radi, ona ja magistar klasične glazbe tako da puno toga zna, ali ne voli svjetla pozornice, na ovaj način nisu njezin izbor, to je nešto što je čini posebnom - rekao je Grašo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:46