StoryEditorOCM
ShowbizNOVI PAR

Pjevač Harry Styles u izlasku s novom djevojkom ne skriva strasti; Olivia Wilde sada je za njega teška prošlost

Piše Tanja Vučićević/Gloria
11. kolovoza 2023. - 14:18

Nakon što je u studenome prošle godine prekinuo dvogodišnju vezu s redateljicom i glumicom Olivijom Wilde, Harry Styles nije imao velikih ljubavi. Doduše, u travnju ove godine njegovo strastveno ljubljenje s modelom Emily Ratajkowski postalo je viralno, ali čini se kako je romansa bila kratkog vijeka - dogodila se i ostala u Japanu. Ipak, čini se kako je slavni glazbenik ipak krenuo dalje nakon svoje najduže veze - Harry je u Londonu uhvaćen kako uživa uz kanadsku glumicu i model Taylor Russell.

Par je uhvaćen nedaleko Nacionalnog kazališta u Londonu, nakon njezine predstave "The Effect" u kojoj glumi: 29-godišnja Taylor privila se uz slavnog pjevača ne mareći za fotografe oko njih.

image

Taylor Russell

Valerie Macon/Afp

Romansa je, čini se, nedavno počela jer ih britanski mediji povezuju od srpnja: prije mjesec dana Taylor Russell uživala je u njegovom koncertu u Beču, u VIP loži. Par je poslije viđen kako se drži za ruke.

Tada nisu komentirali romansu no sada je sve jasno: kanadska glumica u usponu nova je djevojka 29-godišnjeg pjevača. Kanađanka, čija je karijera započela na indie sceni, odrasla je u malom mjestu Deep Cove nedaleko od Vancouvera. Otac joj je također glumac zbog čijih se angažmana obitelj često selila, piše Page Six.

image

Prije mjesec dana Taylor Russell uživala je u njegovom koncertu u Beču, u VIP loži

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Moji roditelji su se borili s nedostatkom novca, bili smo i na socijalnoj pomoći," rekla je jednom prilikom. Otkrila je da je s osamnaest godina počela pohađati svoj prvi tečaj glume, a kada je dovoljno uštedjela od povremenih poslova, kupila je polovni automobil i odvezla se u Los Angeles.

Radila je u restoranima, kao prodavačica u draguljarnici, čak i u mesnici dok ne bi dovoljno zaradila da neko vrijeme odlazi na audicije. Taj "recept za preživljavanje" ponavljala je sve dok se nije probila jednom od glavnih uloga u Netflixovoj SF seriji "Izgubljeni u svemiru" i u romantičnoj drami "Valovi". Sada, pak, nastupa u kazalištu, a očarala je i Harryja Stylesa, piše Gloria.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:57