StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV ŽIVOTA

Pobjednicu Plesa sa zvijezdama iz publike bodrio prezgodni muž! Pogledajte kako njih dvoje plešu u privatnim trenucima

Piše Scena SD
22. svibnja 2023. - 16:45

Marco Cuccurin pobjednik je showa "Ples sa zvijezdama", a to može ponajviše zahvaliti svojoj mentorici i plesnoj partnerici Pauli Tonković.

Marco je to i učinio, ispisavši za Paulu ove riječi:

"Dobri i dragi naši pobjeda je tu.🏆 Uspjeli smo, meni po drugi put je pošlo za rukom nešto što nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. I Paula koja je ovo zaslužila više od ikoga. Ovo je za sva 4 mjeseca znoja, rada i truda i za svu posvećenost koju smo davali kroz ovaj projekt, jer ova djevojka živi za ples i to naprosto izvire iz svakog njenog pogleda i pokreta.

Hvala vam što ste izglasali baš nas, što ste s nama plakali, što ste nam pisali romane podrška jer da vas nije bilo ni mi ne bi uspjeli doći do ovoga. Obećajemo da ćemo vam plesati još puno puno i da ćete nas još gledati, a do tad idemo slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove i shvatiti što se dogodilo. Hvala @novatv_ što ste nas spojili jer se sada imamo za cijeli život..." - naveo je Cuccurin u objavi. 

Paula je i u prošloj sezoni dogurala do finala, a tada joj je bilo još napetije jer se samo dan ranije udala za svojeg dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića.

Paula je Filipu rekla da nakon deset godina veze, a u ovogodišnjem finalu pokazali su da im u braku cvjetaju ruže.

Filip je bodrio svoju Paulu iz publike.

"Nakon deset godina veze i dvadeset godina poznanstva ne znam što me više može iznenaditi. Nas dvoje otpočetka smo znali sve jedno o drugome, pa je sam brak došao kao kruna našeg odnosa, a ne neki (ne)očekivani obrat.

Sve se odvija onako kako treba, sretni smo i veselimo se budućim izazovima, velikim, a i onim najmanjima, a najbitnijima", ispričala je Paula za Dnevnik.hr prije početka showa.

Možda zato što pola ne sluša...

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene", pohvalila je tada svojeg supruga.

Paula se u prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem i oba je puta zauzela treće mjesto, pa je njezina pobjeda posebno obradovala gledatelje.

Paula veliku podršku ima i u svojoj sestri Petri Jeričević, koja je također poznata plesačica, a koja je, kako je Filip Vidović otkrio na svom Instagramu, upravo u njegovom društvu, kao i onom Viktorije Rađe i Mije Kovačić i pratila veliko finale showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:05