StoryEditorOCM
ShowbizANONIMNO

Podignuta je misteriozna i jeziva tužba protiv holivudskih moćnih igrača, evo cjelovitog popisa slavnih osoba po imenu

Piše SCENA SD
24. studenog 2023. - 21:10

U bizarnoj tužbi koju je podnijela njujorška odvjetnica, holivudske zvijezde Ben Affleck i Matt Damon zajedno s mnoštvom drugih slavnih osoba optuženi su za uhođenje i korištenje njezinih privatnih detalja u umjetničkim nastojanjima.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail, odvjetnik je optužio Damona i Afflecka da su prisluškivali njezinu kuću, hakirali njezine uređaje i objavili njezin život u njihovim djelima.

image

Matt Damon i Ben Affleck

Filippo Monteforte/Afp

Žena je nadalje tvrdila ne samo da je njezin život oponašan, već su i njezin fizički izgled dvije zvijezde kopirale za nekoliko produkcija.

Tko su tužitelji navedeni u tužbi?

Osim Bena Afflecka i Matta Damona, imenovane su i druge poznate osobe poput Affleckovog brata Caseyja, Affleckove sadašnje supruge Jennifer Lopez, Ryana Seacresta i glumca Kevina Smitha.

image

Harvey Weinstein

Etienne Laurent/Afp

Osramoćeni bivši producent Harvey Weinstein također je imenovan kao sudionik u tužbi zajedno s Jennifer Todd, Suzanne Todd, Elaine Goldsmith-Thomas, Bennyjem Medinom i Robertom Weinsteinom.

Tužba je pozvala na akcije protiv Dimension Filmsa, Disneyja, Lionsgatea, Warner Brosa i Paramount Picturesa. Žena je optužila produkcijske kuće da omoguće plagijat i uznemiravanje.

Za što je žena optužila tužitelje?

U tužbi podnesenoj prema Zakonu o odraslim preživjelima na Vrhovnom sudu New Yorka, žena je prvenstveno optužila Matta Damona i Bena Afflecka za uhođenje i prisluškivanje njezina doma.

Međutim, u tužbi je spomenula i da su, kada je Affleck izlazio s producenticom SNL -a Lindsay Shookus, njezin identitet i osobna iskustva korišteni za skečeve u humorističnoj emisiji.

Žena, koja je odlučila ostati anonimna, također je u tužbi rekla da su slučajevi iz njezina života korišteni i u filmovima koje je producirao Harvey Weinstein.

Iako je tvrdila da ne zna točno kada je postala "nesvjesna sudionica" u njihovoj simulaciji, u tužbi je otkrila da se pridružila Damonovoj i Affleckovoj web stranici Project Greenlight - web mjestu pokrenutom za razvoj vještina pisaca u usponu.

Žena je tvrdila da je saznala za sličnosti između svog života i filmova i TV emisija nakon što ih je uzastopno gledala dok se oporavljala od ozljede.

image

Mob Wives

Promo/

Osim što je optužila Afflecka i Damona da su bili prisutni na mjestima ili blizu njih, krasila je nekoliko slučajeva, također je tvrdila da je vidjela svoj život zrcaljen u SNL -u i ‘Mob Wives‘ između 2010. i 2011. godine.

Također je pronašla sličnosti između svog života i Lopezovog lika u ‘Sluškinji na Manhattanu‘ (2002.) i pronašla dijaloge i događaje iz svog života u Affleckovoj ‘Gone Girl‘.

Također je optužila tvrtku Weinstein da je kopirala njezin identitet u ‘Detaljima‘ (2011.), ‘Spy Kids 4-D: All the Time in the World‘ (2011.), ‘Scream 4‘ (2011.), ‘The Railway Man‘ (2013.), ‘The Butler‘ (2013.), ‘St. Vincent‘ (2014.), ‘Big Eyes‘ (2014.), ‘Snowpiercer‘ (2014.), ‘Bad Santa 2‘ (2016.) i ‘Amityville Awakening‘ (2017.).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:22