StoryEditorOCM
ShowbizMLADE ZVIJEZDE

Prvo se šuškalo o njihovoj ljubavnoj aferi, a sada su privukli pažnju scenom vrućeg seksa pod tušem

Piše SCENA SD
17. studenog 2023. - 10:29

Sydney Sweeney i Glen Powell djelovali su poprilično vruće i žestoko u eksplicitnoj sceni seksa u njihovoj novoj romantičnoj komediji "Anyone But You". Zvijezda serija ‘Euforija‘ i ‘Bijeli lotos‘ te zvijezda filma ‘Top Gun: Maverick‘ utjelovili su Bea i Bena koji su se nekad davno spetljali, a sada se, godinama kasnije, odluče pretvarati da su par na vjenčanju Beine sestre u Australiji. Njihova lažna romansa postaje stvarna kada se njihovi bivši partneri također pojave u Australiji, a tada kreće prava drama, piše Jutarnji list.

Film u kina stiže 22. prosinca, a obožavatelji su na društvenim mrežama iznijeli svoje sumnje da je tu postojala jaka kemija, koja se osjeti čak i u traileru. Posebno ih se dojmila seksi scena ispod tuša.

Zatim je kratko prikazan kadar Sweeneyine stražnjice, a sljedeća scena brzo prelazi na par koji se valja po krevetu.

“Bez obzira kako je završilo, bilo je nevjerojatno”, priznaje ona u filmu.

U filmu također glume Alexandra Shipp, Michelle Hurd, GaTa, Hadley Robinson, Dermot Mulroney, Darren Barnet i Rachel Griffiths. Tijekom snimanja, 26-godišnja zvijezda serije "Bijeli lotos" i 35-godišnji glumac iz filma "Top Gun: Maverick" potaknuli su glasine o aferi. Powell je prekinuo s djevojkom Gigi Paris usred snimanja, dok je Sweeney ostala zaručena za Jonathana Davina.

“Gigi i Glen prekidali su nekoliko puta”, rekao je izvor za People u travnju. “Imali su problema u vezi još otkad je ‘Top Gun‘ izašao. Gigi nikad nije bila zadovoljna vezom na daljinu koju je morala održavati dok je on snimao film i kad je došla u Australiju, gdje je Powell snimao ‘Anyone But You‘, oboje su odlučili da će prekinuti."

Paris je također prestala pratiti Sweeney na Instagramu, ali to je bilo navodno zato što je "Sydney nikada nije pratila."

“Ovo nije imalo nikakve veze s Glenom i Sydney. Gigi je svjesna da Glen i Sydney nikada nisu bili u vezi", primijetio je insajder. “On svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i to je ozbiljno utjecalo na njihovu vezu."

Powell je također zanijekao bilo kakvu vezu sa Sweeney te je glasine nazvao ‘dezorijentirajućima i nepoštenima‘. Sweeney je pak s druge strane priznala da je te glasine jako pogađaju.

"Ponekad me baš jako pogađaju. Teško je samo sjediti i gledati i nemati mogućnost zauzeti se za sebe", rekla je glumica za Variety. Unatoč svemu, ona i Powell ostali su dobri prijatelji.

"Glen i ja zapravo ne marimo za to. Bilo nam je zabavno raditi zajedno i jako poštujemo jedno drugo. On je veliki radnik, ja sam velika radnica. Razgovaramo cijelo vrijeme", rekla je Powell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:41