StoryEditorOCM
Showbizodakle si, čija si..

Splićanke su sinoć bile zadivljene Amulićevim glasom, u pjesmi s ‘Melodija‘ sad je osvanula i Miss Hrvatske s kćerima

Piše Scena SD
26. lipnja 2023. - 13:21

Splitska klapa "Rišpet" sinoć je s pljeskom ispraćena s pozornice Melodija Jadrana, gdje je predstavila novu pjesmu "Pitali me anđeli".

Splićanke su u publici oduševljeno komentirale koliko je još impresivna snaga vokala Ive Amulića, koji je oduvijek imao vojsku fanova među nježnijim spolom.

"Rišpet" je upravo objavio videospot za svoju festivalsku pjesmu, u kojoj se kao posebna zvjezdana gošća pojavljuje nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss Svijeta, Anica Kovač, ali i njezine dvije kćeri, Leticija i Viktorija.

Video je snimljen u Ražnjevića dvorima u Polači:


‘‘Rišpetovci ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom‘‘, kazao je Pero Kozomara.

‘‘Stihovi Roberta Pilepića: Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka‘ da jedna si od njih...osvojili su Ivu Amulića i mene na prvu i sigurni smo da će se mnogi prepoznati u njima i pjevati ih zajedno s nama.

Dodao bih i da nam je čast što nas je Tomislav Mrduljaš pozvao da zajedno s našim najpopularnijim pjevačima i autorima uveličamo Melodije Jadrana, reviju glazbe u kojoj nema nagrada i koja je zamišljena kao velesajam novih pjesama.‘‘

Klapa Rišpet u ljetnim danima ne miruje, već su rasprodali ljetnu sezonu, a nastupaju redom: 30.06. Petrijanec, 01.07. Seget Donji, 02.07. Ivankovo, 09.07. Tomislavgrad, 14.07. Privlaka, 15.07. Rijeka, 16.07.  Postira, 21.07. Posedarje, 22.07. Porat na Krku, 28.07. Pliskovica, Slovenija,  29.07. Podstrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 04:28