StoryEditorOCM
ShowbizNOVA SEZONA

Sitno brojimo do Masterchefa, trogirski chef Stjepan Vukadin otkriva nam pikanterije iza kamera: ‘Imamo Dalmatinaca...‘

Piše Ivana Kapetanović
30. kolovoza 2023. - 13:49

Zabavna emisija MasterChef vraća se na Novu TV, a nova sezona ovog kulinarskog spektakla premijerno s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 4. rujna u 21.45 sati. Član žirija Stjepan Vukadin za Slobonu je otkrio što nas očekuje u novim pustolovinama. 

Uzbudljiva gastronomska avantura započet će audicijskim epizodama u kojima će žiri – Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić – među brojnim kandidatima tragati za istinskim kulinarskim virtuozima koji će svojim talentom i strašću prema pripremi jela inspirirati gledatelje diljem zemlje. Žiri je spreman za prvi selekcijski krug, a spremni su i kandidati koji u show dolaze s velikim ambicijama i motivacijom da zadovolje njihova iskusna nepca. 

image
NOVA TV

‘Možete očekivati jako zanimljive kandidate i drugačije koncipirane izazove, a ove sezone u MasterChef kuhinju nakon audicija i bootcampa ulazi top 24 kandidata – za razliku od prošle sezone kada ih je bilo top 21. Konkurencija je tim više neumoljiva, a među kandidatima ima različitih profila, pa vjerujem da gledateljima neće biti lako odabrati svog favorita.

image
Tom Dubravec/ Cropix/Cropix

Mogu otkriti i da će natjecanje biti jako neizvjesno jer se situacija mijenja iz epizode u epizodu, pa ni mi kao članovi žirija još uvijek ne možemo naslutiti tko bi mogao dogurati do kraja – neki briljiraju u jednom izazovu, pa ih u idućem ciklusu nadmaši netko drugi.‘ govori nam Vukadin i otkriva ima li i ‘naših‘.

image
Tom Dubravec/ Cropix/Cropix

‘Imamo par Dalmatinaca koji su jako kreativni. Neki znaju malo bolje kuhati, a neki malo lošije, ali u svakom slučaju zanimljivi su.‘ kaže nam chef Vuki. 

Zanima nas i kako je iza kulisa ove sezone. 

image
NOVA TV

‘Snimanje traje cijeli dan. Na set dolazimo rano ujutro i odlazimo navečer, a trajanje snimanja ovisi o izazovima i zadacima koje taj dan imamo na rasporedu. Prvo odlazimo na šminku i frizuru, zatim imamo brifing, snimanje, pa pauzu te zatim još malo snimanja. Možete misliti da u cijelom danu ima puno anegdota i zabavnih trenutaka, pogotovo kad smo dobro raspoloženi. Svatko ima svoje anegdote, ali neke ćemo stvari zadržati za sebe.‘ kaže nam kroz smijeh i priznaje kako se osjeća ove sezone:

‘Kao chef u MasterChefu osjećam se odlično jer radim ono što volim. Radim s ljudima i s kandidatima, a svi zajedno tu prenosimo nekakvo svoje znanje na njih.‘ zaključuje Vukadin. 

image
NOVA TV

Dok su se kandidati pripremali za izlazak pred žiri, Stjepan, Damir i Melkior odlučili su prije početka nove sezone ispitati koliko se dobro poznaju. Da su složni u kuhinji dosad su već pokazali, a kad se pregače skinu i kamere ugase, osim sloge vlada prijateljstvo. Članovi žirija otkrili su neke dosad nepoznate detalje o sebi, pritom su se i od srca nasmijali, a koliko znaju jedan u drugome ne propustite pogledati u zabavnom kvizu.

image
Tom Dubravec/ Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 04:15