stdClass Object ( [id] => 1321559 [title] => Splitski novinar i njegova djevojka manekenka novi su ‘it par‘: Mi se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken [alias] => splitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Mi ti se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken - u jednom se trenutku našalio novinar popularne emisije “IN magazin” na Novoj TV, dok se sa svojom djevojkom nalazio ispred našeg fotoobjektiva. Splitski novinar Hrvoje Krolo i Senjanka Valentina Đurić, koja se može pohvaliti suradnjom s najvećim svjetskim dizajnerskim imenima, u vezi su od siječnja prošle godine. O tome kako su se zaljubili, kakvi su im zajednički planovi, kao i o donedavnim izazovima veze na daljinu, ovaj novi “it par” govori u ćakuli samo za “Reflektor”.

HRVOJE

Kako si upoznao Valentinu?

- Preko zajedničke prijateljice, s kojom je u to vrijeme živjela u Istanbulu.

Tko je kome prvi prišao?

- Kod nas ništa nije uobičajeno pa tako ni upoznavanje. Budući da smo se upoznali preko videopoziva, nije bilo standardnog prilaska jedno drugome, ali može se reći da sam ja bio uporniji za nastavak komunikacije (smijeh).

---

---

Je li to bila ljubav na prvi pogled?

- Prije bi rekao da je to bila ljubav na prvi videopoziv, ne na prvi pogled. Šalim se, definitivno je odmah proradila zainteresiranost i želja za upoznavanjem svega što se tiče nje, a onda je nakon toga došla ljubav. Ali, u svakom slučaju, znao sam odmah da je želim gledati cijeli život.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Čime te sve osvojila?

- Svojim osmijehom! A i s njom nikad nije dosadno. U početku, kada bi naši telefonski razgovori trajali čak i po sedam, osam sati, uvijek smo imali o čemu pričati. Njezina sposobnost da okrene svaku situaciju pozitivnom nešto je što ne želim da ikad izgubi. Uporna je, radišna i jako dobar čovjek, što su definitivno kvalitete koje treba cijeniti. Budući da je i ona iz svijeta showbizza, definitivno razumije i moj posao, tako da je i to bitna stavka u odnosu.

Razmišljate li o braku?

- Mislim da ne postoji osoba koja se nije zamislila kako bi izgledao život u braku, pogotovo ako ima srodnu dušu kraj sebe, pa tako i ja. Želja mi je jednog dana uploviti u bračnu luku, jer to je nekako logičan slijed ako želite svoju stabilnu vezu podignuti na veću razinu.

Bi li volio imati djece?

- O broju djece nisam razmišljao, kako Bog odluči. Ali imam osjećaj da bih bio dobar tata.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

S obzirom da je Valentina iz Senja, a živi u Istanbulu, kako vam ide održavanje veze na daljinu?

- U početku nam je to bilo normalno, uz današnje tehnologije nismo imali doživljaj da smo pretjerano razdvojeni, a i ona bi, kada bi god bila slobodna, došla do Splita. Sada smo odlučili da se ne želimo razdvajati, tako da nam je zajednički život na relaciji Istanbul – Split. Uvijek zabavno – nikad dosadno.

Pratiš li njezine modne uspjehe?

- Naravno, mislim da u vezi uvijek trebaš biti uključen u poslove koje radi tvoj partner. Podrška je uzajamna, kao i zainteresiranost za poslove koje radimo.

Kako su tvoji doma reagirali kad su je upoznali?

- Sve što ću reći je da moja mama uvijek govori kako je ona Valentinu rodila, jer zaista se slažu kao mama i kćer. A budući da moji žive u Njemačkoj, puno više se Valentina čuje s njima nego ja… Tako da je lako zaključiti da su u odličnim odnosima.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Idu li ti na živce pitanja: Kad ćeš se više ženit?

- Pa i ne. Svatko može pitati što želi. Na nama je hoćemo li i kako odgovoriti.

Kako zamišljaš svoje idealno vjenčanje?

- Jednostavno, intimno, uz najuži krug ljudi.

Planiraš li je uskoro zaprositi?

- Planirao sam je zaprositi od trenutka kada sam je upoznao, ali za sve postoji pravi trenutak.

---

---

Za kojeg bi pjevača/icu volio da ti dođe pjevati na pir?

- Ako bi bilo planirano vjenčanje na kojem bi netko trebao pjevati, to je definitivno Andrea Šušnjara, jer poznajemo se cijeli život, a i ne bih mogao zamisliti tako meni bitan dan bez nje.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Jesi li ikad mogao zamisliti da ćeš biti u vezi s manekenkom?

- Budući da je moj posao usko vezan za showbizz, tako sam tijekom godina upoznao i mnogo osoba iz svijeta mode. Nikad nisam razmišljao o tome, jer uvijek sam odvajao privatno od poslovnog. Sve do Valentine! (ha, ha, ha).

Kakvo je tvoje mišljenje o manekenkama? Jesi li dosad imao stereotipe o njima?

- Nažalost da, kao i većina ljudi. No, uz Valentinu sam shvatio da manekenke mogu biti itekako školovane i kvalitetne osobe. Tako da sam definitivno promijenio mišljenje, koje nije bilo baš idealno.

Uz Valentinu, koja ti je naša najljepša manekenka?

- Mislim da je jedini logični odgovor na ovo pitanje – nema je!

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

VALENTINA

Čime te osvojio Hrvoje?

- Prvenstveno svojim smislom za humor, ali i načinom komunikacije gdje je uvijek znao uputiti pravu riječ, pogotovo kada smo se tek upoznali. Budući da sam u to vrijeme živjela u Istanbulu, znalo bi se dogoditi da imam “loše” dane koje bi on odmah popravio.

Je li to bila ljubav na prvi pogled?

- Nije, jer ja ne vjerujem u ljubav na prvi pogled. Smatram da ti se na prvi pogled može samo netko svidjeti i biti simpatičan. Da dođe do ljubavi, ipak se treba upoznati osoba u potpunosti i prigrliti sve njegove mane i vrline. Budući da ja cijeli svoj život zbog prirode posla radim s lijepim ljudima, malo mi je površno gledati samo na fizički izgled. Da me zainteresirao, da, i da sam pomislila odmah ovaj je čovjek za mene – to jesam!

Jesi li ikad mogla zamisliti da ćeš biti u vezi s novinarom?

- Nikad nisam zamišljala čime bi se moj idealni partner trebao baviti. Svatko treba slijediti svoj put. Da sam u početku bila malo skeptična zbog novinarstva – da, samo zbog toga što sam nekad prije imala malo neugodnih iskustava s njima. No, Hrvoje mi je pokazao da novinarstvo ima mnogo lijepih strana. Komunikacija, elokventnost i razumijevanje nešto je što volim kod njega i u privatnom životu.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Jesi li čula za njega prije nego što ste se upoznali?

- Budući da od svoje 15. godine živim većinom svugdje po svijetu, hrvatsku scenu zaista nisam pratila. Tako da nisam čula za njega prije negoli nas je upoznala zajednička prijateljica.

Kako su tvoji reagirali na Hrvoja?

- Super su ga prihvatili. Svidjelo im se što je komunikativan i jednostavan, tako da ih je očarao na prvo upoznavanje.

Hoće li uskoro svadbena zvona?

- Ne razbijam mnogo glavu o tome, ali bih lagala kad bih rekla da nisam nikad maštala o vjenčanju. Zamišljam da bude bez plana, samo uz najuži krug prijatelja. Možda neka plaža ili najjednostavnije, samo matičar.

Kako ti se sviđa u Splitu?

- Super mi je tu jer me svaki njegov dio podsjeća na gradove u kojima sam živjela i koje volim. Tako mogu pronaći malo Italije, Francuske, Grčke… Ali mi je najdraže što se ipak govori naš jezik pa se u potpunosti mogu osjećati doma.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Možeš li zamisliti svoj život u Dalmaciji?

- Da, naravno. To je zapravo jedini dio Hrvatske, pored Istre, u kojem se mogu zamisliti da živim.

U Istanbulu si živjela sve donedavno. Koje su prednosti, a koje mane?

- Tako je, sada je ipak moja baza Split, a grad na dva kontinenta će uvijek biti moj drugi dom. Prednosti života tamo su na prvom mjestu ljudi. Zaista dragi, profesionalni i spremni uvijek pomoći. Super je što je život kvalitetan i jeftin, za razliku od Europe. Zbog svojeg zemljopisnog položaja ima odličnu povezanost s cijelim svijetom, zaista je osjećaj kao da ti je sve blizu. Bilo kojim poslom da se bavite, daje vam mnogo mogućnosti za uspjeh. Što se tiče mana, grad je prenapučen i zbog toga su uvijek gužve.

Koji svoj uspjeh u modnom svijetu smatraš najvećim?

- Nikad nisam imala u planu baviti se manekenstvom. Sve se dogodilo sasvim slučajno. Skautirana sam u dobi od 14 godina u svojem rodnom gradu za vrijeme karnevala. Odmah sam počela raditi izvan države. Bilo je u početku malo izazovno jer školu i fakultet nisam željela zapostaviti, i na to sam najviše ponosna. Prvo putovanje bilo je u Milano na svega tri dana gdje se odmah nakon dolaska potvrdio posao za Pradu. Nakon toga slijede magazini kao što su “Vogue”, “Vanity Fair”, “Marie Claire”, “Madame Figaro”, za koje sam snimala više puta u ovih petnaest godina. Najdraže iskustvo što se tiče revija bilo je Dolce&Gabanna u Portofinu te Chopard i Dior na francuskoj obali. Tu je i više uzastopnih suradnji s Max Mara grupom, Philip Pleinom, itd. Zaista je mnogo toga u mojem modnom životopisu da bi se sve nabrojalo.

Koliko se još dugo misliš baviti manekenstvom?

- Sve dok postoji ljubav prema tome poslu. Ali, ipak na drukčiji način nego do sada, smirenije. Manekenstvo je ipak nešto što me iznova može oduševiti. Tako da dok bude interesantnih poziva iz svijeta modelinga, ja ću se odazivati na poziv.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Hrvoje i Valentina"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8537"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => Hrvoje i Valentina 2 0 8537 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-09-06 11:24:21 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => Vinko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-09-09 17:10:30 [modified_by] => 3225 [publish_up] => 2023-09-09 17:07:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => Slobodna Dalmacija - Najveće dnevne novine u Dalmaciji [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Splitski novinar i njegova djevojka manekenka novi su 'it par': Mi se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken [metakey] => Hrvoje Krolo, Valentina Đurić, in magazin, reflektor, Reflektor Slobodne Dalmacije [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545982.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545998.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545997.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545995.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545994.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545989.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545987.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545985.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545984.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545981.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545980.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545979.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545975.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545993.jpg","\/images\/slike\/2023\/09\/06\/25545971.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix","Vojko Basic\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1533","hd_25545982_1920.jpg":"1920x1080","k_25545982_1280.jpg":"1280x1280","k_25545982_1024.jpg":"1024x1024","k_25545982_640.jpg":"640x640","k_25545982_480.jpg":"480x480","k_25545982_340.jpg":"340x340","k_25545982_220.jpg":"220x220","o_25545982_1280.jpg":"1280x1022","o_25545982_1024.jpg":"1024x817","o_25545982_640.jpg":"640x511","o_25545982_480.jpg":"480x383","o_25545982_340.jpg":"340x271","o_25545982_220.jpg":"220x175","h_25545982_1280.jpg":"1280x854","h_25545982_1024.jpg":"1024x683","h_25545982_640.jpg":"640x427","h_25545982_480.jpg":"480x320","h_25545982_340.jpg":"340x227","h_25545982_220.jpg":"220x147","pp_25545982_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545982_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545982_640.jpg":"640x814","pp_25545982_480.jpg":"480x611","pp_25545982_340.jpg":"340x432","pp_25545982_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2551","hd_25545998_1920.jpg":"1920x1080","k_25545998_1280.jpg":"1280x1280","k_25545998_1024.jpg":"1024x1024","k_25545998_640.jpg":"640x640","k_25545998_480.jpg":"480x480","k_25545998_340.jpg":"340x340","k_25545998_220.jpg":"220x220","o_25545998_1280.jpg":"1280x1700","o_25545998_1024.jpg":"1024x1360","o_25545998_640.jpg":"640x850","o_25545998_480.jpg":"480x637","o_25545998_340.jpg":"340x451","o_25545998_220.jpg":"220x292","h_25545998_1280.jpg":"1280x854","h_25545998_1024.jpg":"1024x683","h_25545998_640.jpg":"640x427","h_25545998_480.jpg":"480x320","h_25545998_340.jpg":"340x227","h_25545998_220.jpg":"220x147","pp_25545998_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545998_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545998_640.jpg":"640x814","pp_25545998_480.jpg":"480x611","pp_25545998_340.jpg":"340x432","pp_25545998_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3124","hd_25545997_1920.jpg":"1920x1080","k_25545997_1280.jpg":"1280x1280","k_25545997_1024.jpg":"1024x1024","k_25545997_640.jpg":"640x640","k_25545997_480.jpg":"480x480","k_25545997_340.jpg":"340x340","k_25545997_220.jpg":"220x220","o_25545997_1280.jpg":"1280x2082","o_25545997_1024.jpg":"1024x1666","o_25545997_640.jpg":"640x1041","o_25545997_480.jpg":"480x781","o_25545997_340.jpg":"340x553","o_25545997_220.jpg":"220x357","h_25545997_1280.jpg":"1280x854","h_25545997_1024.jpg":"1024x683","h_25545997_640.jpg":"640x427","h_25545997_480.jpg":"480x320","h_25545997_340.jpg":"340x227","h_25545997_220.jpg":"220x147","pp_25545997_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545997_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545997_640.jpg":"640x814","pp_25545997_480.jpg":"480x611","pp_25545997_340.jpg":"340x432","pp_25545997_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2791","hd_25545995_1920.jpg":"1920x1080","k_25545995_1280.jpg":"1280x1280","k_25545995_1024.jpg":"1024x1024","k_25545995_640.jpg":"640x640","k_25545995_480.jpg":"480x480","k_25545995_340.jpg":"340x340","k_25545995_220.jpg":"220x220","o_25545995_1280.jpg":"1280x1860","o_25545995_1024.jpg":"1024x1488","o_25545995_640.jpg":"640x930","o_25545995_480.jpg":"480x697","o_25545995_340.jpg":"340x494","o_25545995_220.jpg":"220x319","h_25545995_1280.jpg":"1280x854","h_25545995_1024.jpg":"1024x683","h_25545995_640.jpg":"640x427","h_25545995_480.jpg":"480x320","h_25545995_340.jpg":"340x227","h_25545995_220.jpg":"220x147","pp_25545995_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545995_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545995_640.jpg":"640x814","pp_25545995_480.jpg":"480x611","pp_25545995_340.jpg":"340x432","pp_25545995_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545994_1920.jpg":"1920x1080","k_25545994_1280.jpg":"1280x1280","k_25545994_1024.jpg":"1024x1024","k_25545994_640.jpg":"640x640","k_25545994_480.jpg":"480x480","k_25545994_340.jpg":"340x340","k_25545994_220.jpg":"220x220","o_25545994_1280.jpg":"1280x1920","o_25545994_1024.jpg":"1024x1536","o_25545994_640.jpg":"640x960","o_25545994_480.jpg":"480x720","o_25545994_340.jpg":"340x510","o_25545994_220.jpg":"220x330","h_25545994_1280.jpg":"1280x854","h_25545994_1024.jpg":"1024x683","h_25545994_640.jpg":"640x427","h_25545994_480.jpg":"480x320","h_25545994_340.jpg":"340x227","h_25545994_220.jpg":"220x147","pp_25545994_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545994_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545994_640.jpg":"640x814","pp_25545994_480.jpg":"480x611","pp_25545994_340.jpg":"340x432","pp_25545994_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545989_1920.jpg":"1920x1080","k_25545989_1280.jpg":"1280x1280","k_25545989_1024.jpg":"1024x1024","k_25545989_640.jpg":"640x640","k_25545989_480.jpg":"480x480","k_25545989_340.jpg":"340x340","k_25545989_220.jpg":"220x220","o_25545989_1280.jpg":"1280x1920","o_25545989_1024.jpg":"1024x1536","o_25545989_640.jpg":"640x960","o_25545989_480.jpg":"480x720","o_25545989_340.jpg":"340x510","o_25545989_220.jpg":"220x330","h_25545989_1280.jpg":"1280x854","h_25545989_1024.jpg":"1024x683","h_25545989_640.jpg":"640x427","h_25545989_480.jpg":"480x320","h_25545989_340.jpg":"340x227","h_25545989_220.jpg":"220x147","pp_25545989_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545989_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545989_640.jpg":"640x814","pp_25545989_480.jpg":"480x611","pp_25545989_340.jpg":"340x432","pp_25545989_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2484","hd_25545987_1920.jpg":"1920x1080","k_25545987_1280.jpg":"1280x1280","k_25545987_1024.jpg":"1024x1024","k_25545987_640.jpg":"640x640","k_25545987_480.jpg":"480x480","k_25545987_340.jpg":"340x340","k_25545987_220.jpg":"220x220","o_25545987_1280.jpg":"1280x1656","o_25545987_1024.jpg":"1024x1324","o_25545987_640.jpg":"640x828","o_25545987_480.jpg":"480x621","o_25545987_340.jpg":"340x439","o_25545987_220.jpg":"220x284","h_25545987_1280.jpg":"1280x854","h_25545987_1024.jpg":"1024x683","h_25545987_640.jpg":"640x427","h_25545987_480.jpg":"480x320","h_25545987_340.jpg":"340x227","h_25545987_220.jpg":"220x147","pp_25545987_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545987_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545987_640.jpg":"640x814","pp_25545987_480.jpg":"480x611","pp_25545987_340.jpg":"340x432","pp_25545987_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545985_1920.jpg":"1920x1080","k_25545985_1280.jpg":"1280x1280","k_25545985_1024.jpg":"1024x1024","k_25545985_640.jpg":"640x640","k_25545985_480.jpg":"480x480","k_25545985_340.jpg":"340x340","k_25545985_220.jpg":"220x220","o_25545985_1280.jpg":"1280x1920","o_25545985_1024.jpg":"1024x1536","o_25545985_640.jpg":"640x960","o_25545985_480.jpg":"480x720","o_25545985_340.jpg":"340x510","o_25545985_220.jpg":"220x330","h_25545985_1280.jpg":"1280x854","h_25545985_1024.jpg":"1024x683","h_25545985_640.jpg":"640x427","h_25545985_480.jpg":"480x320","h_25545985_340.jpg":"340x227","h_25545985_220.jpg":"220x147","pp_25545985_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545985_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545985_640.jpg":"640x814","pp_25545985_480.jpg":"480x611","pp_25545985_340.jpg":"340x432","pp_25545985_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545984_1920.jpg":"1920x1080","k_25545984_1280.jpg":"1280x1280","k_25545984_1024.jpg":"1024x1024","k_25545984_640.jpg":"640x640","k_25545984_480.jpg":"480x480","k_25545984_340.jpg":"340x340","k_25545984_220.jpg":"220x220","o_25545984_1280.jpg":"1280x1920","o_25545984_1024.jpg":"1024x1536","o_25545984_640.jpg":"640x960","o_25545984_480.jpg":"480x720","o_25545984_340.jpg":"340x510","o_25545984_220.jpg":"220x330","h_25545984_1280.jpg":"1280x854","h_25545984_1024.jpg":"1024x683","h_25545984_640.jpg":"640x427","h_25545984_480.jpg":"480x320","h_25545984_340.jpg":"340x227","h_25545984_220.jpg":"220x147","pp_25545984_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545984_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545984_640.jpg":"640x814","pp_25545984_480.jpg":"480x611","pp_25545984_340.jpg":"340x432","pp_25545984_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545981_1920.jpg":"1920x1080","k_25545981_1280.jpg":"1280x1280","k_25545981_1024.jpg":"1024x1024","k_25545981_640.jpg":"640x640","k_25545981_480.jpg":"480x480","k_25545981_340.jpg":"340x340","k_25545981_220.jpg":"220x220","o_25545981_1280.jpg":"1280x1920","o_25545981_1024.jpg":"1024x1536","o_25545981_640.jpg":"640x960","o_25545981_480.jpg":"480x720","o_25545981_340.jpg":"340x510","o_25545981_220.jpg":"220x330","h_25545981_1280.jpg":"1280x854","h_25545981_1024.jpg":"1024x683","h_25545981_640.jpg":"640x427","h_25545981_480.jpg":"480x320","h_25545981_340.jpg":"340x227","h_25545981_220.jpg":"220x147","pp_25545981_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545981_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545981_640.jpg":"640x814","pp_25545981_480.jpg":"480x611","pp_25545981_340.jpg":"340x432","pp_25545981_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2111","hd_25545980_1920.jpg":"1920x1080","k_25545980_1280.jpg":"1280x1280","k_25545980_1024.jpg":"1024x1024","k_25545980_640.jpg":"640x640","k_25545980_480.jpg":"480x480","k_25545980_340.jpg":"340x340","k_25545980_220.jpg":"220x220","o_25545980_1280.jpg":"1280x1407","o_25545980_1024.jpg":"1024x1125","o_25545980_640.jpg":"640x703","o_25545980_480.jpg":"480x527","o_25545980_340.jpg":"340x373","o_25545980_220.jpg":"220x241","h_25545980_1280.jpg":"1280x854","h_25545980_1024.jpg":"1024x683","h_25545980_640.jpg":"640x427","h_25545980_480.jpg":"480x320","h_25545980_340.jpg":"340x227","h_25545980_220.jpg":"220x147","pp_25545980_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545980_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545980_640.jpg":"640x814","pp_25545980_480.jpg":"480x611","pp_25545980_340.jpg":"340x432","pp_25545980_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1442","hd_25545979_1920.jpg":"1920x1080","k_25545979_1280.jpg":"1280x1280","k_25545979_1024.jpg":"1024x1024","k_25545979_640.jpg":"640x640","k_25545979_480.jpg":"480x480","k_25545979_340.jpg":"340x340","k_25545979_220.jpg":"220x220","o_25545979_1280.jpg":"1280x961","o_25545979_1024.jpg":"1024x769","o_25545979_640.jpg":"640x480","o_25545979_480.jpg":"480x360","o_25545979_340.jpg":"340x255","o_25545979_220.jpg":"220x165","h_25545979_1280.jpg":"1280x854","h_25545979_1024.jpg":"1024x683","h_25545979_640.jpg":"640x427","h_25545979_480.jpg":"480x320","h_25545979_340.jpg":"340x227","h_25545979_220.jpg":"220x147","pp_25545979_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545979_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545979_640.jpg":"640x814","pp_25545979_480.jpg":"480x611","pp_25545979_340.jpg":"340x432","pp_25545979_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2981","hd_25545975_1920.jpg":"1920x1080","k_25545975_1280.jpg":"1280x1280","k_25545975_1024.jpg":"1024x1024","k_25545975_640.jpg":"640x640","k_25545975_480.jpg":"480x480","k_25545975_340.jpg":"340x340","k_25545975_220.jpg":"220x220","o_25545975_1280.jpg":"1280x1987","o_25545975_1024.jpg":"1024x1589","o_25545975_640.jpg":"640x993","o_25545975_480.jpg":"480x745","o_25545975_340.jpg":"340x527","o_25545975_220.jpg":"220x341","h_25545975_1280.jpg":"1280x854","h_25545975_1024.jpg":"1024x683","h_25545975_640.jpg":"640x427","h_25545975_480.jpg":"480x320","h_25545975_340.jpg":"340x227","h_25545975_220.jpg":"220x147","pp_25545975_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545975_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545975_640.jpg":"640x814","pp_25545975_480.jpg":"480x611","pp_25545975_340.jpg":"340x432","pp_25545975_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3024","hd_25545993_1920.jpg":"1920x1080","k_25545993_1280.jpg":"1280x1280","k_25545993_1024.jpg":"1024x1024","k_25545993_640.jpg":"640x640","k_25545993_480.jpg":"480x480","k_25545993_340.jpg":"340x340","k_25545993_220.jpg":"220x220","o_25545993_1280.jpg":"1280x2016","o_25545993_1024.jpg":"1024x1612","o_25545993_640.jpg":"640x1008","o_25545993_480.jpg":"480x756","o_25545993_340.jpg":"340x535","o_25545993_220.jpg":"220x346","h_25545993_1280.jpg":"1280x854","h_25545993_1024.jpg":"1024x683","h_25545993_640.jpg":"640x427","h_25545993_480.jpg":"480x320","h_25545993_340.jpg":"340x227","h_25545993_220.jpg":"220x147","pp_25545993_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545993_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545993_640.jpg":"640x814","pp_25545993_480.jpg":"480x611","pp_25545993_340.jpg":"340x432","pp_25545993_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_25545971_1920.jpg":"1920x1080","k_25545971_1280.jpg":"1280x1280","k_25545971_1024.jpg":"1024x1024","k_25545971_640.jpg":"640x640","k_25545971_480.jpg":"480x480","k_25545971_340.jpg":"340x340","k_25545971_220.jpg":"220x220","o_25545971_1280.jpg":"1280x1920","o_25545971_1024.jpg":"1024x1536","o_25545971_640.jpg":"640x960","o_25545971_480.jpg":"480x720","o_25545971_340.jpg":"340x510","o_25545971_220.jpg":"220x330","h_25545971_1280.jpg":"1280x854","h_25545971_1024.jpg":"1024x683","h_25545971_640.jpg":"640x427","h_25545971_480.jpg":"480x320","h_25545971_340.jpg":"340x227","h_25545971_220.jpg":"220x147","pp_25545971_1280.jpg":"1280x1628","pp_25545971_1024.jpg":"1024x1303","pp_25545971_640.jpg":"640x814","pp_25545971_480.jpg":"480x611","pp_25545971_340.jpg":"340x432","pp_25545971_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 8.0.18-9 [server_version] => 80018 [stat] => Uptime: 6269486 Threads: 93 Questions: 1141835087 Slow queries: 0 Opens: 215070 Flush tables: 3 Open tables: 1024 Queries per second avg: 182.125 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 10264410 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli [host] => 127.0.0.1 [user] => slobodna_admin [password] => BDNkcMPAG9tIErgj [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 3306 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/splitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken-1321559 [printLink] => /scena/showbiz/splitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken-1321559?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 238470 [name] => Hrvoje Krolo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hrvoje-krolo [link] => /tag/hrvoje-krolo ) [1] => stdClass Object ( [id] => 729319 [name] => Valentina Đurić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-09-09 19:08:00 [main_article_id] => 0 [alias] => valentina-duric [link] => /tag/valentina-duric ) [2] => stdClass Object ( [id] => 518175 [name] => in magazin [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => in-magazin [link] => /tag/in-magazin ) [3] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) [4] => stdClass Object ( [id] => 728340 [name] => Reflektor Slobodne Dalmacije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-31 15:46:29 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor-slobodne-dalmacije [link] => /tag/reflektor-slobodne-dalmacije ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Splitski novinar i njegova djevojka manekenka novi su ‘it par‘: Mi se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Frebuild.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545982.jpg [galleryCount] => 15 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Vojko Basic/Cropix [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545982.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545998.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545997.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545995.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545994.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545989.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545987.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545985.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545984.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545981.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545980.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545979.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545975.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545993.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/09/06/25545971.jpg [title] => Vojko Basic/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Mi ti se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken - u jednom se trenutku našalio novinar popularne emisije “IN magazin” na Novoj TV, dok se sa svojom djevojkom nalazio ispred našeg fotoobjektiva. Splitski novinar Hrvoje Krolo i Senjanka Valentina Đurić, koja se može pohvaliti suradnjom s najvećim svjetskim dizajnerskim imenima, u vezi su od siječnja prošle godine. O tome kako su se zaljubili, kakvi su im zajednički planovi, kao i o donedavnim izazovima veze na daljinu, ovaj novi “it par” govori u ćakuli samo za “Reflektor”.

HRVOJE

Kako si upoznao Valentinu?

- Preko zajedničke prijateljice, s kojom je u to vrijeme živjela u Istanbulu.

Tko je kome prvi prišao?

- Kod nas ništa nije uobičajeno pa tako ni upoznavanje. Budući da smo se upoznali preko videopoziva, nije bilo standardnog prilaska jedno drugome, ali može se reći da sam ja bio uporniji za nastavak komunikacije (smijeh).

---

---

Je li to bila ljubav na prvi pogled?

- Prije bi rekao da je to bila ljubav na prvi videopoziv, ne na prvi pogled. Šalim se, definitivno je odmah proradila zainteresiranost i želja za upoznavanjem svega što se tiče nje, a onda je nakon toga došla ljubav. Ali, u svakom slučaju, znao sam odmah da je želim gledati cijeli život.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Čime te sve osvojila?

- Svojim osmijehom! A i s njom nikad nije dosadno. U početku, kada bi naši telefonski razgovori trajali čak i po sedam, osam sati, uvijek smo imali o čemu pričati. Njezina sposobnost da okrene svaku situaciju pozitivnom nešto je što ne želim da ikad izgubi. Uporna je, radišna i jako dobar čovjek, što su definitivno kvalitete koje treba cijeniti. Budući da je i ona iz svijeta showbizza, definitivno razumije i moj posao, tako da je i to bitna stavka u odnosu.

Razmišljate li o braku?

- Mislim da ne postoji osoba koja se nije zamislila kako bi izgledao život u braku, pogotovo ako ima srodnu dušu kraj sebe, pa tako i ja. Želja mi je jednog dana uploviti u bračnu luku, jer to je nekako logičan slijed ako želite svoju stabilnu vezu podignuti na veću razinu.

Bi li volio imati djece?

- O broju djece nisam razmišljao, kako Bog odluči. Ali imam osjećaj da bih bio dobar tata.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

S obzirom da je Valentina iz Senja, a živi u Istanbulu, kako vam ide održavanje veze na daljinu?

- U početku nam je to bilo normalno, uz današnje tehnologije nismo imali doživljaj da smo pretjerano razdvojeni, a i ona bi, kada bi god bila slobodna, došla do Splita. Sada smo odlučili da se ne želimo razdvajati, tako da nam je zajednički život na relaciji Istanbul – Split. Uvijek zabavno – nikad dosadno.

Pratiš li njezine modne uspjehe?

- Naravno, mislim da u vezi uvijek trebaš biti uključen u poslove koje radi tvoj partner. Podrška je uzajamna, kao i zainteresiranost za poslove koje radimo.

Kako su tvoji doma reagirali kad su je upoznali?

- Sve što ću reći je da moja mama uvijek govori kako je ona Valentinu rodila, jer zaista se slažu kao mama i kćer. A budući da moji žive u Njemačkoj, puno više se Valentina čuje s njima nego ja… Tako da je lako zaključiti da su u odličnim odnosima.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Idu li ti na živce pitanja: Kad ćeš se više ženit?

- Pa i ne. Svatko može pitati što želi. Na nama je hoćemo li i kako odgovoriti.

Kako zamišljaš svoje idealno vjenčanje?

- Jednostavno, intimno, uz najuži krug ljudi.

Planiraš li je uskoro zaprositi?

- Planirao sam je zaprositi od trenutka kada sam je upoznao, ali za sve postoji pravi trenutak.

---

---

Za kojeg bi pjevača/icu volio da ti dođe pjevati na pir?

- Ako bi bilo planirano vjenčanje na kojem bi netko trebao pjevati, to je definitivno Andrea Šušnjara, jer poznajemo se cijeli život, a i ne bih mogao zamisliti tako meni bitan dan bez nje.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Jesi li ikad mogao zamisliti da ćeš biti u vezi s manekenkom?

- Budući da je moj posao usko vezan za showbizz, tako sam tijekom godina upoznao i mnogo osoba iz svijeta mode. Nikad nisam razmišljao o tome, jer uvijek sam odvajao privatno od poslovnog. Sve do Valentine! (ha, ha, ha).

Kakvo je tvoje mišljenje o manekenkama? Jesi li dosad imao stereotipe o njima?

- Nažalost da, kao i većina ljudi. No, uz Valentinu sam shvatio da manekenke mogu biti itekako školovane i kvalitetne osobe. Tako da sam definitivno promijenio mišljenje, koje nije bilo baš idealno.

Uz Valentinu, koja ti je naša najljepša manekenka?

- Mislim da je jedini logični odgovor na ovo pitanje – nema je!

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

VALENTINA

Čime te osvojio Hrvoje?

- Prvenstveno svojim smislom za humor, ali i načinom komunikacije gdje je uvijek znao uputiti pravu riječ, pogotovo kada smo se tek upoznali. Budući da sam u to vrijeme živjela u Istanbulu, znalo bi se dogoditi da imam “loše” dane koje bi on odmah popravio.

Je li to bila ljubav na prvi pogled?

- Nije, jer ja ne vjerujem u ljubav na prvi pogled. Smatram da ti se na prvi pogled može samo netko svidjeti i biti simpatičan. Da dođe do ljubavi, ipak se treba upoznati osoba u potpunosti i prigrliti sve njegove mane i vrline. Budući da ja cijeli svoj život zbog prirode posla radim s lijepim ljudima, malo mi je površno gledati samo na fizički izgled. Da me zainteresirao, da, i da sam pomislila odmah ovaj je čovjek za mene – to jesam!

Jesi li ikad mogla zamisliti da ćeš biti u vezi s novinarom?

- Nikad nisam zamišljala čime bi se moj idealni partner trebao baviti. Svatko treba slijediti svoj put. Da sam u početku bila malo skeptična zbog novinarstva – da, samo zbog toga što sam nekad prije imala malo neugodnih iskustava s njima. No, Hrvoje mi je pokazao da novinarstvo ima mnogo lijepih strana. Komunikacija, elokventnost i razumijevanje nešto je što volim kod njega i u privatnom životu.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Jesi li čula za njega prije nego što ste se upoznali?

- Budući da od svoje 15. godine živim većinom svugdje po svijetu, hrvatsku scenu zaista nisam pratila. Tako da nisam čula za njega prije negoli nas je upoznala zajednička prijateljica.

Kako su tvoji reagirali na Hrvoja?

- Super su ga prihvatili. Svidjelo im se što je komunikativan i jednostavan, tako da ih je očarao na prvo upoznavanje.

Hoće li uskoro svadbena zvona?

- Ne razbijam mnogo glavu o tome, ali bih lagala kad bih rekla da nisam nikad maštala o vjenčanju. Zamišljam da bude bez plana, samo uz najuži krug prijatelja. Možda neka plaža ili najjednostavnije, samo matičar.

Kako ti se sviđa u Splitu?

- Super mi je tu jer me svaki njegov dio podsjeća na gradove u kojima sam živjela i koje volim. Tako mogu pronaći malo Italije, Francuske, Grčke… Ali mi je najdraže što se ipak govori naš jezik pa se u potpunosti mogu osjećati doma.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

Možeš li zamisliti svoj život u Dalmaciji?

- Da, naravno. To je zapravo jedini dio Hrvatske, pored Istre, u kojem se mogu zamisliti da živim.

U Istanbulu si živjela sve donedavno. Koje su prednosti, a koje mane?

- Tako je, sada je ipak moja baza Split, a grad na dva kontinenta će uvijek biti moj drugi dom. Prednosti života tamo su na prvom mjestu ljudi. Zaista dragi, profesionalni i spremni uvijek pomoći. Super je što je život kvalitetan i jeftin, za razliku od Europe. Zbog svojeg zemljopisnog položaja ima odličnu povezanost s cijelim svijetom, zaista je osjećaj kao da ti je sve blizu. Bilo kojim poslom da se bavite, daje vam mnogo mogućnosti za uspjeh. Što se tiče mana, grad je prenapučen i zbog toga su uvijek gužve.

Koji svoj uspjeh u modnom svijetu smatraš najvećim?

- Nikad nisam imala u planu baviti se manekenstvom. Sve se dogodilo sasvim slučajno. Skautirana sam u dobi od 14 godina u svojem rodnom gradu za vrijeme karnevala. Odmah sam počela raditi izvan države. Bilo je u početku malo izazovno jer školu i fakultet nisam željela zapostaviti, i na to sam najviše ponosna. Prvo putovanje bilo je u Milano na svega tri dana gdje se odmah nakon dolaska potvrdio posao za Pradu. Nakon toga slijede magazini kao što su “Vogue”, “Vanity Fair”, “Marie Claire”, “Madame Figaro”, za koje sam snimala više puta u ovih petnaest godina. Najdraže iskustvo što se tiče revija bilo je Dolce&Gabanna u Portofinu te Chopard i Dior na francuskoj obali. Tu je i više uzastopnih suradnji s Max Mara grupom, Philip Pleinom, itd. Zaista je mnogo toga u mojem modnom životopisu da bi se sve nabrojalo.

Koliko se još dugo misliš baviti manekenstvom?

- Sve dok postoji ljubav prema tome poslu. Ali, ipak na drukčiji način nego do sada, smirenije. Manekenstvo je ipak nešto što me iznova može oduševiti. Tako da dok bude interesantnih poziva iz svijeta modelinga, ja ću se odazivati na poziv.

---

image
Vojko Basic/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix Vojko Basic/Cropix
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/splitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken-1321559 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=0072d6b681f6423ae5dd80a94509698b4a80dc01 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Splitski+novinar+i+njegova+djevojka+manekenka+novi+su+%E2%80%98it+par%E2%80%98%3A+Mi+se+stalno+%C5%A1alimo+da+smo+kao+Barbie+i+Ken&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsplitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken-1321559 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsplitski-novinar-i-njegova-djevojka-manekenka-novi-su-it-par-mi-se-stalno-salimo-da-smo-kao-barbie-i-ken-1321559 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Hrvoje i Valentina"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8537"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizHrvoje i Valentina

Splitski novinar i njegova djevojka manekenka novi su ‘it par‘: Mi se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken

Piše Vinko Paić
9. rujna 2023. - 19:07

Mi ti se stalno šalimo da smo kao Barbie i Ken - u jednom se trenutku našalio novinar popularne emisije “IN magazin” na Novoj TV, dok se sa svojom djevojkom nalazio ispred našeg fotoobjektiva. Splitski novinar Hrvoje Krolo i Senjanka Valentina Đurić, koja se može pohvaliti suradnjom s najvećim svjetskim dizajnerskim imenima, u vezi su od siječnja prošle godine. O tome kako su se zaljubili, kakvi su im zajednički planovi, kao i o donedavnim izazovima veze na daljinu, ovaj novi “it par” govori u ćakuli samo za “Reflektor”.

HRVOJE

Kako si upoznao Valentinu?

- Preko zajedničke prijateljice, s kojom je u to vrijeme živjela u Istanbulu.

Tko je kome prvi prišao?

- Kod nas ništa nije uobičajeno pa tako ni upoznavanje. Budući da smo se upoznali preko videopoziva, nije bilo standardnog prilaska jedno drugome, ali može se reći da sam ja bio uporniji za nastavak komunikacije (smijeh).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 15:36