StoryEditorOCM
ShowbizPA OVO JE SVE

Messijev pljesak Robertu Downeyju Jr.-u glavni je hit dodjele Oscara! Pogledajte kako mu je to pošlo za šapom

Piše Nikolina Krznar/Gloria
11. ožujka 2024. - 12:17

Iako je bilo najavljeno kako Messi neće prisustvovati svečanoj dodjeli, prekrasan border collie ipak je postao najveći hit ovogodišnjih Oscara. Sedmogodišnji pas koji je sve oduševio ulogom Snoopa u francuskom trileru "Anatomy of a Fall" postao je viralan zahvaljujući videu u kojem plješće - što je mnoge natjeralo da se zapitaju kako mu je to uspjelo.

Messi je sjedio na stolcu baš poput ostalih uzvanika, s crnom leptir mašnom oko vrata, pridruživši se pljeskanju svojih kolega, ali uz malu pomoć asistenta. Naime, fotografije su pokazale kako je Messi imao svog službenog "pljeskača" koji je koristio dvije umjetne pseće noge kako bi i border collie mogao pružiti podršku svojim kolegama glumcima, a prizor je raznježio brojne gledatelje, ali i holivudske zvijezde na samoj dodjeli, piše Gloria,.

Ipak, čini se kako je scena snimljena prije same dodjele, a mnogi se pitaju i radi li se zaista o Messiju s obzirom na to da se njegov dolazak nije očekivao. Odgovor zapravo i nije toliko važan, jer je pas postao miljenik publike u ovoj sezoni nagrada, osobito jer u filmu "The Anatomy of a Fall" glumi psa vodiča slijepom dječaku i njegov je najbolji prijatelj.

Sve je krenulo s Filmskim festivalom u Cannesu prošle godine kada je Messi dobio nagradu Palm Dog, neslužbeno priznanje za najbolju pseću ulogu, a ove godine je prije dodjele Oscara također neslužbeno nagrađen Oscarom za najboljeg psa (Bestes boi). Interes za Messija iznenadio je čak i njegovu trenericu koja je priznala kako je ostala osupnuta pažnjom koju je dobio u Hollywoodu pa je tako bio na ručku nominiranih za Oscare u veljači ove godine gdje se družio s Bradleyjem Cooperom, Billie Eilish i Ryanom Goslingom, zbog čega su neki čak i prigovorili kako njegova prisutnost dovodi u prednost film "Anatomy of a Fall", koji je bio nominiran za najbolji film.

Prije same dodjele Oscara, voditelj ceremonije Jimmy Kimmel snimio je s Messijem kratki video, a i sami prijenos svečanosti završio je s omiljenim psećim glumcem kojeg je Kimmel iskoristio kako bi nastavio svađu s Mattom Damonom pa se može vidjeti kako se Messi popiškio na glumčevu zvijezdu na Stazi slavnih.

Iduću ulogu navodno će igrati u francuskoj seriji, a ne bi nas začudilo ni da dobije priliku igrati i u kojem holivudskom filmu s obzirom na popularnost koju je dobio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:55