StoryEditorOCM
ShowbizFATALAN SUSRET

Upoznali su se nakon što ju je blokirao Ferrarijem; Zlatan je imao 21, a ona 32 godine; ‘Svidjelo mu se što sam vikala‘

Piše SCENA SD
3. siječnja 2024. - 14:09

Legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimović povukao se iz profesionalnog nogometa u dobi od 41 godine, a tu vijest je objavio nakon što je njegova momčad pobijedila Veronu u finalu sezone. Suze na Zlatanovom licu, na licu njegove supruge, na licima suigrača, navijača... Malo tko je ostao imun na ovaj trenutak!

Uz slavnog napadača bila je i lijepa supruga Helena, koja je uz njega bila od samog početka karijere, uz brojne uspone i padove, te sinovi Maximilian i Vincent.

image

Helena Seger i sinovi Maximilian i Vincent

Mehdi Taamallah/Nurphoto Via Afp

Helenina i Zlatanova priča oduvijek je jako zanimljiva, često zbog razlike u godinama ali i jer je jako neobično započela.

Helena Seger (52) i Zlatan (41) upoznali su se davne 2002. godine u Malmöu, i to sasvim slučajno na jednom parkiralištu.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nisam trebala nogometaša da me uzdržava. Bila sam neovisna i on čak nije bio moj tip muškarca.

Prvi put sam vidjela ga, blokirao je moj Mercedes u svom Ferrariju, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena i vikala sam na njega. Mislim da mu se to svidjelo", rekla je Helena za magazin El. u 2010., piše portal Žena.

image
Jonathan Nackstrand/Afp

Ovaj susret im je zauvijek promijenio živote!

Nakon četiri godine veze rodio im se prvi sin Maximilian, a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina - Vincenta.

Helena se smatra "kraljicom žena nogometaša u Švedskoj". Teško je pročitati ružnu riječ o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je vrlo elegantna i otmjena, te da uživa u luksuznom životu, ali i da vrijedno radi.

image
Fredrik Sandberg/Afp

I danas Helena radi puno radno vrijeme, a usput uzdržava i prati muža gdje god ide, te odgaja djecu. Zanimljivo je da unatoč tome što je par nerazdvojan već 20 godina i nema govora o nesuglasicama, još uvijek nisu službeno vjenčani. A njima to kao da nije bitno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:44