StoryEditorOCM
ShowbizSNAŠAO SE

Usred hollywoodskog štrajka: Tom Cruise pomogao je naći novi posao za svoj filmski tim, evo kako je uspio

Piše SCENA SD
19. listopada 2023. - 08:45

Mnogi nemaju dobro mišljenje o Tomu Cruiseu, tako da je vijest o njegovom zauzimaju oko filmske ekipe s kojom radi šokirala mnoge. Primjerice, 2020. godine objavljeno je da je filmska zvijezda unajmila vlastiti brod za glumačku ekipu i cijeli tim "Mission: Impossible" usred pandemije corone, za koju se kaže da je poslužila kao sigurniji hotel za produkcijsko osoblje tijekom snimanja. Cruise je, kako se navodi, tada potrošio preko pola milijuna eura kako bi osigurao sigurnost glumačke ekipe. Sada stiže vijest da je Tom Cruise našao nove poslove za svoju filmsku ekipu dok je Hollywood još uvijek u štrajku.

image

Tom Cruise

Jung Yeon-je/Afp

Kako prenosi Daily Mail, Tom Cruise je,  dogovorio nove poslove za svoju filmsku ekipu na snimanju novog glazbenog spota Ricka Astleyja. Akcijska zvijezda i njegov tim prethodno su pauzirali snimanje najnovijeg filma "Nemoguća misija", koji je prvotno trebao doći u kina u lipnju sljedeće godine.

Štrajkovi su spriječili snimanje ključne akcijske scene, a datum izlaska "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two" je odgođen.

Nakon što se njegova filmska ekipa borila s pronalaskom posla, Cruise je navodno koristio svoje kontakte i zaposlio neke od svojih vjernih zaposlenika na snimanju najnovijeg glazbenog spota Ricka Astleyja. Cruiseova zvijezda "Nemoguća misija" Simon Pegg trebao bi režirati Astleyin najnoviji video.

Filmski insajder rekao je za The Sun: "Tom je radio s nekima od njih na mnogim filmovima, pa je želio biti odan i pomoći u teškim vremenima."

image

Tom Cruise

Jung Yeon-je/Afp

"Nakon razgovora sa Simonom i izdavačkom kućom, sve ih je nagovorio da se okupe i rade na videu", navodi se. "Rick je uzbuđen zbog toga jer imaju visoke standarde i mogli bi proizvesti nešto izvanredno."

Pjevač je 13. listopada objavio svoj prvi album nakon pet godina pod nazivom "Are We There Yet?" - sada je, kako se navodi, dobio podršku Cruiseovog tima. Potonji je, kako se navodi, sudjelovao na snimanju koje je održano u ponedjeljak na tajnoj lokaciji u Velikoj Britaniji. "Kladim se da ste oduvijek željeli da se Rick Astley i Simon Pegg udruže i učine nešto stvarno posebno. Pa jesmo!" kaže Pegg u videu snimljenom na setu, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:14