StoryEditorOCM
ShowbizDODATAK U KREVETU

Vole eksperimentirati: treća osoba u vezi nekima tek ‘začini‘ seksualni život, a ponekad uzrokuje prekid

Piše SCENA SD
18. kolovoza 2023. - 21:35

Seksualni eksperimenti su navodno česti u Hollywoodu, a o tome su ovih dana opet pisali mediji. Naime, Dax Shepard i Kristen Bell javno su potvrdili da nisu svingeri, ali su novinari zato podsjetili na mnoge osobe koje su otvoreno priznale da vole začiniti svoj odnos dodatnom osobom ili osobama u krevetu.

image

Demi Moore

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Demi Moore

U svojoj knjizi Inside Out, Demi Moore je tvrdila da je seks u troje ono što je na kraju dovelo do propasti njezinog braka s Ashton Kutcher. Očito je smatrao da je izlazak u redu jer su već uveli treću osobu u svoju spavaću sobu.

"Zato što smo doveli treću osobu u našu vezu, rekao je Ashton, to je zamaglilo granice i donekle opravdalo ono što je učinio", napisala je Demi u svojoj knjizi.

Jane Fonda

U svojim memoarima iz 2005., My Life So Far, Jane Fonda je otkrila da je bila u troje s bivšim suprugom Rogerom Vadimom - iako to nije željela. “Čini se šokantnim što sam to učinila, ali uspjela sam samu sebe uvjeriti da je to u redu, da želim, iako mi je to ubijalo srce”, napisala je.

image

Lady Gaga

Frederic J. Brown/Afp

Lady Gaga

Tijekom gostovanja u detroitskoj radijskoj emisiji Mojo in the Morning, Lady Gaga je otkrila da je imala seks u troje. Ali nije otkrila nijedan detalj. "Umm, pa pretpostavljam da jesam, da. Ne želim otkrivati previše. Samo mogu reći istinu", rekla je Gaga u emisiji, posao je Independent.

Kim Kardashian

Časopisu Star jeobjavio da je Kim još 2001. imala seks u troje s Julianom St. Joxom i Emily Ann na zabavi za svingere.

"Kada je Kim postala vrlo slavna, sve što sam mogao reći bilo je: ‘Srećom, morao sam se seksati s nekim slavnim‘", rekao je Julian za časopis.

Charlie Sheen

Davne 2010. godine jedna je žena izjavila za New York Daily News da je bila dio trojke s Charliejem i njegovom tadašnjom suprugom Brooke Mueller. "Brooke i Charlie imali su više od jedne žene u krevetu u kratkom vremenu koliko su bili u braku", rekao je izvor za medije.

Zanimljivo -- ali poznavajući Charlieja, nije iznenađujuće.

Olivia Wilde

Prema Radaru, Jason i Olivia otišli su dalje od seksa u troje -- kod njih je bio seks u četvero. Navodno su angažirali egzotične plesačice da im se pridruže u privatnoj prostoriji u jednom klubu. Olivia je smjela dodirivati, ali Jason nije.

Angelina Jolie

Još 2007. godine u New York Daily Newsu pojavila se priča da su Angelina i Brad Pitt bili u troje s Karolinom Kurkovom. Navodno je Karolina o tome pričala čak i svojim prijateljicama. Nikada nije bilo potvrde o ovome, pa možda nije istina.

image

Will Smith

Giuseppe Cacace/Afp

Will Smith

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith su među ovima koji su otvoreno govorili o svojim iskustvima. U braku su četvrt stoljeća, a Smith je priznao da on i njegova žena imaju dogovor oko toga da smiju spavati s drugim ljudima, sve dok se oboje slažu da je to u redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:26