StoryEditorOCM
ShowbizPRIRODNI IZGLED

Zendaya je izvukla još jedan impresivan look koji je privukao pažnju, svi su vidjeli da ispod haljine nema gaćice

Piše SCENA SD
26. veljače 2024. - 19:26

Premijera "Dune: Part Two" stigla je do New Yorka, a Zendaya je izvukla još jedan impresivan look koji je privukao pažnju, čak i u modnoj prijestolnici. Za premijeru ju je stilizirao Law Roach, a Zendaya je nosila zapanjujuću haljinu iz modne kolekcije Stéphanea Rollanda za proljeće/ljeto 2024.

Futuristička bijela haljina dugih rukava imala je odvažne izreze koji su se spuštali niz njezinu sredinu, preko bokova i niz bedra. Na rubu haljine bili su slojevi zlatnih ukrasa u različitim oblicima i veličinama. Zendaya je imala svježi set dugih noktiju nalakiranih metalik zlatnom bojom u skladu s tim, a na prste je naslagala zdepasto prstenje s ledenim dijamantima, piše Aol.

Kosa joj je bila spuštena u velike, prirodne uvojke koji su joj sezali do struka, a na kapcima je imala šminku  u boji zalaska sunca, te samo sjaj na usnama.

image

Zendaya

Kristin Callahan/Everett/Profimedia/Kristin Callahan/everett/profimedia

Na crvenom tepihu Zendaya je pozirala uz svog kolegu Austina Butlera, koji se pridružio glumačkoj ekipi Dunea u nastavku. Nosio je oštar bijeli sako s crnim hlačama, dodajući usku crnu kravatu.

Naravno, tu je bio i ostatak glumačke ekipe, uključujući Timothéea Chalameta, Florence Pugh i Anyu Taylor-Joy, za koju je nedavno potvrđeno da će se pridružiti timu.

U “The Puppy Interview” za Buzzfeed 23. veljače, Zendaya je priznala da se ponekad pitala je li zapravo “dovoljno dobra” da bude u seriji Dune.

“Mislim da je tako posebno iskustvo biti u mogućnosti snimati na mjestima na kojima moramo snimati i biti s nevjerojatnim glumcima s kojima moramo biti. Svaki dan sam se jednostavno osjećala tako sretnom,” rekla je dok je u krilu držala četiri malena psića.

image

Zendaya u  New York Cityju

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 16:12