StoryEditorOCM
ShowbizRICAST I DUGOKOS

Znate kako je izgledao mladi Stavros? Sin Milo podijelio stare fotografije, video ga otkrio i na pozornici Eurosonga

Piše Scena SD
5. svibnja 2023. - 12:00

Prije nego što je postao popularni pjevač, Jasmin Stavros je godinama bio cijenjeni bubnjar, a kako je izgledao u svojim mladim godinama otkrio je njegov sin Milo, koji je na Facebooku podijelio očeve stare fotografije.

Mladi, kovrčavi mladić duge kose i prepoznatljivog osmijeha, koji je tada još nastupao pod svojim pravim imenom Milo Vasić, kakvog pamte brojni protagonisti glazbene scene, čije su karijere bile duboko isprepletene s njegovom i sviračkom i pjevačkom.

 

Mila je u Jasmina "prekrstio" Rajko Dujmić, prvi zaslužan za njegove zabavljačke megahitove kao što su "E, moj Rajko". Album ‘‘Ljubio sam anđela‘‘, na kojem je bio i hit "Umoran", dosegnuo je platinastu nakladu i prekaljeni glazbenik, a novopečeni pjevač samo je strelovito nastavio svoj uspješni estradni put.

malo ljudi zna da je Jasmin Stavros imao i iskustva u nastupima na Eurosongu, doduše ne kao pjevač, nego kao bubnjar.

Snimio je bubnjeve na hitu tada također mladog pjevača Daniela Popovića, Džuli, s kojim je Popović ostvario fantastičan uspjeh na Eurosongu 1983. godine.

– Na brzinu smo je snimili, ja sam je snimio u četiri minute. Mato Došen me pitao hoću li da mi plati u kešu ili da mi da postotak. Ja sam oduvijek radio na postotak i dobio sam jedan posto od jedan posto, to je 0,01 posto. Nakon tri mjeseca došao sam u banku i tamo mi žena kaže da je došlo do neke greške, naime dobio sam 70 tisuća maraka! – prisjetio se Jasmin Stavros u razgovoru za Happy FM.

Na pozornici Eurosonga pojavio se 1986. godine. Tada je nastupio kao član pratećeg brenda Doris Dragović koja je izvodila "Željo moja". Na snimci nastupa može se vidjeti Stavrosa za bubnjevima.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 08:27