StoryEditorOCM
Šuška seISTINA ILI?

Traje li još velika ljubav Pece i njegove Silvije? On je boravio kod majke, a više ne nastupaju često zajedno

Piše SCENA SD
9. kolovoza 2023. - 20:03

Jesu li Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco još uvijek zajedno pitali su se ovoga ljeta mnogi. Objavom fotografija iz Šibenika gdje su boravili ovih dana potvrđeno je da je par još u vezi.

Silvia Dvornik koja je postala zanimljiva javnosti zbog ljubavne afere s Markom Pecotićem Pecom, čija je bila prateća pjevačica, a koji je zbog nje ostavio suprugu nakon 17 godina braka, već neko vrijeme, kako doznaje Story, radi u Elfsovu butiku u Splitu nedaleko od Marmontove ulice. Par je unajmio stan nedaleko od Parka mladeži, a Splitom se donedavno šuškalo kako su prekinuli zbog nedostatka novca jer je pjevač jedno vrijeme proveo kod majke.

image

Na premijeri dramske predstave Zakon Zagore u režiji Ivana Lea Leme bili su i Silvia Dvornik i Marko Pecotić

Jakov Prkić/Cropix
image

Sunčani dan u ožujku izmamio je mnogobrojne poznate na splitsku Rivu: Silvia Dvornik i Marko Pecotic Peco

Duje Klarić/Cropix

Par zajedno nastupa sve rjeđe jer je Peci isplativije pjevati s 4 tenora.

Silvia i Peco su dosad svakim svojim pojavljivanjem u javnosti odavali dojam velike zaljubljenosti, baš kao i objavama na društvenim mrežama, no nedavno su gradom počele kružiti glasine o njihovim prvim problemima, piše Story

Silvija je postala poznata široj domaćoj javnosti upravo kada se doznalo za njezinu vezu s Pecom. Peco je prošle godine objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog plavokose Splićanke.

 Jednom je prilikom za IN Magazin progovorio o njihovoj vezi.

- Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo - rekao je tada Peco.

image

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco

Jakov Prkić/Cropix
image

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:45