StoryEditorOCM
TV&RealityVEČERA ZA 5

Borba između dvije županije! Filip je preveslao Jadran i jako je ambiciozan, a želju za pobjedom ima i Silvana

Piše SCENA SD
12. veljače 2024. - 09:23

Kulinarsko putovanje Hrvatskom večeras na RTL-u vodi gledatelje u Bjelovarsko-bilogorsku i Koprivničko-križevačku županiju. Moslavina i Podravina borit će se tako u novom tjednu ‘Večere za 5‘, a natjecanje će otvoriti prodavačica Irena iz Čazme. U goste joj stižu domaćica Štefica, vlasnik fitness centra Filip, poduzetnik i frizer Gabrijel i kozmetičarka Silvana.

Irena Turković (51)

image

Irena Turković

RTL PRESS

Prodavačica Irena dolazi iz Čazme, a u ‘Večeru za 5‘ se prijavila zbog druženja i novog iskustva, ali i zbog supruga koji je veliki obožavatelj kultnog kulinarskog showa. Uživa u svom obiteljskom životu u Čazmi, no ne bi se bunila ni kada bi se jednog dana s obitelji preselila. Promijenila je niz poslova, znatiželjna je i puno toga je zanima. Radi u trgovini mješovite robe, no radila je i u tvornici čokolade. Sa suprugom vodi i obiteljski OPG.

ŠTEFICA STANEŠIĆ (51)

image

Štefica Stanešić

RTL PRESS

Domaćica Štefica dolazi iz Đurđevca i po zanimanju je trgovkinja. U ‘Večeru za 5‘ prijavila se zbog dobre zabave i novog iskustva, a sebe će opisati i kao marljivu, radišnu i brižnu osobu spremnu svakome pomoći. U slobodno vrijeme brine se o vrtu, cvijeću, a voli i ribolov te rado pomaže suprugu u drvenariji. Najčešće spravlja variva te je ljubiteljica tradicionalne kuhinje svog kraja.

FILIP FORJAN (25)

image

Filip Forjan

RTL PRESS

Vlasnik fitness centra dolazi iz Bjelovara i po zanimanju je trener. U ‘Večeru za 5‘ prijavio se zbog kuhanja, zabave, ali i promocije zdravog života. Ambiciozan je, kaže, možda i previše, a u slobodno vrijeme istražuje poslovne prilike i prilike za ulaganja. Voli i kontinentalnu i mediteransku kuhinju pa bi ekipi mogao poslužiti najbolje od oba svijeta. Filip je 2020. godine preveslao Jadran te ga krase jak karakter i želja za pobjedom.

GABRIJEL KATALENIĆ (20)

image

Gabrijel Katalenić

RTL PRESS

Poduzetnik i frizer Gabrijel Katalenić dolazi iz Đurđica, u ‘Večeru za 5‘ prijavio se jer voli kuhati, a usto obožava i društvene mreže te kamere. Mlad je i poduzetan, a za sebe će reći i da je marljiv, radišan, pouzdan i odgovoran. Obožavatelj je mesa, a ribu i riblja jela izbjegava jesti i spravljati.

SILVANA SLUGIĆ (35)

image

Silvana Slugić

RTL PRESS

Poduzetnica i kozmetičarka Silvana Slugić dolazi iz Bjelovara, iznimno je aktivna i voli adrenalin. Za sebe će reći da je otvorenog i pustolovnog duha te voli nove stvari i nova iskustva. Ljubiteljica je talijanske, ali i azijske te talijanske kuhinje. Voli putovanja i druženja s prijateljima i obitelji te je jako natjecateljskog duha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:50