StoryEditorOCM
TV&Realityedina pršić

Jeste li i vi u ‘Kumovima‘ skužili našu poznatu voditeljicu? Ovo joj nije prvi izlet u glumačke vode, evo o kome se radi

Piše Scena SD
29. veljače 2024. - 08:30

U utorak je u popularnoj seriji ‘Kumovi‘ prikazana epizoda u kojoj je jednu od epizodnih uloga imala naša popularna voditeljica Edina Pršić Babić.

image

Edina Pršić Babić

Screenshot Nova TV

Svestrana Zagrepčanka, za koju mnogi kažu kako ima jedan od naljepših televizijskih osmijeha, paralelno gradi tri karijere. Voditeljica je na radiju Laganini FM i CMC-u glumila je u mnogobrojnim reklamama i serijama (među ostalim i u filmu ‘The Guardian Angel‘ sa zvijezdom ‘Game of Thrones‘ glumcem Pilouem Asbekom), a na Instagramu je prati više od 18 tisuća ljudi.

image

Edina Pršić Babić

Niksa Stipanicev/Cropix

Slobodno vrijeme najčešće provodi u prirodi. Već je duže vrijeme vegetarijanka na što je nagovorila i supruga Stjepana, bivšeg nogometaša, a trenutačno trenera juniora zagrebačkog Rudeša.

Uz kolegu Sašu Bunetu, Edina svakog jutra razbuđuje slušatelje Laganini radija. Prošlog ljeta u razgovoru za Gloriju kazala je zašto je odlučila postati vegetarijanka.

- Imala sam neke zdravstvene i osobne razloge iako ja nikad nisam bila "tip od mesa". Vrlo rijetko sam ga konzumirala tako da mi to "odricanje" nije predstavljalo nikakav problem. Danas imamo puno odličnih i zdravih alternativa da mi zaista ništa ne nedostaje. Simpatično mi je kad dođem kod mame na ručak koja me zna pitati: "Dina, ti i dalje ne jedeš meso?", i onda kad joj odgovorim da ne, kaže "A dobro ajde, pa barem piletinu možeš". To mi uvijek bude smiješno ali onda iznova ponovimo gradivo - rekla je simpatična voditeljica i glumica.

image

Edina Pršić Babić

Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:01