StoryEditorOCM
TV&RealityTV ANKETA

Naš reporter je prošetao po Imotskom s televizijskim pitanjem i ostao iznenađen: Imoćani vole gledati ‘San snova‘ i RTL

Piše Braco Ćosić
26. veljače 2024. - 19:31

Kada smo prije otprilike pet godina radili jednu anketu za prilog “Reflektor” s Imoćanima, a pitanja su bila koju nacionalnu televiziju najviše gledaju, te koje emisije, ponajviše njih se tada opredijelilo za HTV i Novu TV. Ovoga puta pitali smo ih gledaju li RTL-ovu sapunicu “San snova”, ostali smo iznenađeni. Imoćani vrlo često, dapače ponajviše, gledaju RTL. Pa čujmo ih...

Petar Čelan, zaštitar

Moram priznat da najviše gledam RTL jer je ta TV kuća i jedina oporba u Hrvatskoj. Posebno gledan "Direkt", njihov Dnevnik i tu sam najobjektivnije informiran. Čast i ostalim nacionalnim TV kućama, ali to je moj izbor. Što se, pak, tiče ostalih emisija mogu kazati da ih rijetko gledam, ali volim ponekad, a pošto smo mi Imoćani gurmani i znamo ocijeniti dobru i kvalitetnu spizu, znam pogledati onaj kuharski show. Mislim da je dobro ukomponiran.

image

Petar Čelan

Braco Ćosić

Jozefina Ćužić, umirovljeni prof.njemačkog jezika:

Pa RTL je jedina TV kuća koju najviše gledam, pa mogu kazati sve njihove emisije. I "San snova", da ne govorim, "Brak na prvu", pa "Večera za 5", "Ljubav je na selu", pa "Gospodina Savršenog" i da ne nabrajam, a također i informativne emisije. Znadete ono, umirovljnici su ljubitelji televizije pa tako i ja, no ipak moram naglasiti da je i koncepcija emisija, sama njihova režija, jako kvalitetno složena i, ono možda i najvažnije, emisije su nekako za svaku populaciju.

image

Jozefina Ćužić

Braco Ćosić

Milivoj Mili Đuka, slobodni umjetnik:

Gledam, dakako da gledam RTL. Pa sada te serije više-manje, možda ponekad "San snova", no ove kuharske reality show redovito. Sam po sebi sam ljubitelj dobre hrane, a također je i sam ponekad spremim, pa mi je način njene pripreme najbolje pogledati preko RTL-ovih emisija. Inače ljubitelj sam i svih sportova, a oni često imaju na programu rukomet kojega uz nogomet I moga Hajduka I najviše gledam.

image

Milivoj Mili Đuka

Braco Ćosić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 06:46