StoryEditorOCM
TV&RealitySURVIVOR

Natjecatelje očekuje nagrada koja će rasplakati Jacoba; Mario: ‘I pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 14:05

U show "Survivor" plavom se timu sliježu dojmovi nakon Mihaeline prepirke s Vojislavom, koja joj je ostavila gorak okus u ustima. Mihaela će imati potrebu o svemu tome razgovarati s natjecateljicama u svom plemenu.

image

Reality show Survivor

PRESS NOVA TV

"Ne volim kad me se proziva za ono što nije istina. Šutjet ću dva puta, ali treći neću. Nisam mu ostala dužna“, reći će Mihaela, a Martina će komentirati kako se Vojislav čini „kao dečko na mjestu, a onda nekad dobaci nešto kako bi kontrirao i to pokazuje da možda nije najiskrenija osoba u crvenom timu.“

image

Reality show Survivor

PRESS NOVA TV

Dok se u plavom timu bave Vojislavom, on i njegov crveni tim nadaju se da će i u novoj igri za nagradu koja očekuje natjecatelje, proći kao i u prethodnoj te da će osvojiti novi, fini i obilni obrok. Kad dođu na igru, Mario će im napomenuti da će pleme koje pobjedi "sigurno plakati“, ali i ono koje izgubi, jer ovoga puta neće se natjecati samo za hranu već i za nešto mnogo vrijednije. Kad čuju o čemu se radi, pojedini natjecatelji će odmah pustiti suze, a među njima će biti i Jakob.

image

Reality show Survivor: Matea

PRESS NOVA TV

"Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati“, reći će mu Mario. Što će biti nagrada koja će rasplakati kandidate željene pustolovine i koji će tim pobijediti, ne propustite doznati u novoj rundi borbe na poligonu između crvenog i plavom tima, na užarenom pijesku Dominikanske Republike.

image

Reality show Survivor

PRESS NOVA TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:51