StoryEditorOCM
TV&Realityod sutra

Splitska ekipa kuha u ‘Večeri za pet‘, Nikša je bivši ovisnik i diler, tjedan otvara radijska voditeljica

Piše SCENA SD
29. listopada 2023. - 11:27

U novom tjednu ‘Večere za 5‘ gledatelji će upoznati ekipu iz Splita i okolice! Tjedan otvara radijska voditeljica Mladena Nikolić. Prvu epizodu pogledajte već sada na platformi Voyo.

Mladena Nikolić (28)

Radijska voditeljica Mladena diplomirana je ekonomistica koja živi u Kaštel Lukšiću, a upravo će u tom gradu ugostiti protukandidate. Bavi se biciklizmom, planinarenjem te turizmom, sportom i volontiranjem.

Obožava talijansku, grčku i tradicionalnu kuhinju Bosne i Hercegovine.

Obožava kuhanje, upoznavanje novih ljudi i isprobavanje novih stvari te se upravo iz tog razloga prijavila u ‘Večeru za 5‘.

Mladena je u prosincu prošle godine pokrenula i projekt ‘Dodir dobrote‘ kojem je za cilj postavila spojiti osobe kojima je potrebna pomoć i osobe koje žele pomoći.

Naime, ona je došla na ideju da djevojkama i ženama koje sebi ne mogu priuštiti svečanu haljinu za prigode poput krizmi, maturalnih večeri, vjenčanja,…kao i šminku i frizuru, omogući upravo to, da izaberu za sebe najljepši komad odjeće, frizuru i make up i da se na taj važan dan osjećaju posebno.

Anka Simunić (61)

Umirovljenica Anka obožava druženje, voli biti pred kamerama i gledati sebe na televiziji. Vrlo je komunikativna, društvena i zanimljiva, voli ići u ribolov, bavi se uređenjem namještaja te je ljubiteljica umjetnosti. Obožavateljica je mediteranske hrane te će takvu predstaviti i svojoj ekipi.

Nikša Džanko (61)

Splićanin Nikša predsjednik je udruge ‘Snaga vjere‘. U ‘Večeru za 5‘ prijavio se zbog zabave, promocije i novog iskustva. Humanitarac je, pomaže radu udruge, bavi se maslinikom i pomaže ovisnicima. O vlastitoj borbi s ovisnošću, Nikša je napisao i knjigu. Obožava mediteransku kuhinju te će upravo takvu spraviti ekipi.

Naime, on je bivši heroinski ovisnik i diler koji je doživio obraćenje u 40. godini života i već 20 godina je “čist”, posvećen brizi o drugima.

Prvo je bio voditelj Udruge Anonimni narkomani ST i pomagao ovisnicima da se izvuku iz pakla droge, a prije nekoliko godina osnovao je udrugu Snaga vjere, okupio ljude i odlučio pomagati najugroženijima.

Već godinama u crkvama diljem Dalmacije svjedoči o svom obraćenju.

Blaženka Caktaš (58)

Obućarka Blaženka u ‘Večeru za 5‘ prijavila se jer je željna novih iskustava i poznanstava. Vedrog je duha, porijekom je iz Zagorja pa će ekipi Dalmatinaca predstaviti jela svog kraja. U slobodno vrijeme izrađuje ručne radove i ukrase te pjeva u crkvenom zboru.

Jelena Jurišić (52)

Ugostiteljica Jelena u slobodno vrijeme se bavi šetnjama, svojom unučadi i vrtom. Obožava ribu na gradele te uživa u dalmatinskoj kuhinji. Pozitivna je, a u slobodno vrijeme opušta se na plaži uz kavu. Obožava kuhati za svoju veliku obitelj!

image
RTL
image
RTL
image
RTL
image
RTL
image
RTL
image
RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 15:38