StoryEditorOCM
TV&Realitymlade nade

‘Superstar‘ u zvijezde vinuo dvoje kandidata, Petar rastura s prvom pjesmom, a Lana je jedna od favoritkinja na Dori

Piše Scena SD
26. siječnja 2024. - 18:15

Nakon uspješne prve sezone, ‘Superstar‘ kreće dalje! Popularni televizijski show u potrazi je za novim raspjevanim talentima pa traju prijave za drugu sezonu showa koji kandidatima donosi jedinstvenu šansu za ostvarenje životnih snova, a usto donosi i priliku za osvajanjem novčane nagrade.

Na ostvarenju svojih snova neumorno radi talentirana Lana Mandarić, koja je tijekom ‘Superstara‘ pokazala svu raskoš svog talenta. Trenutno je pred njom natjecanje na Dori, a domaćoj publici predstavit će se pjesmom ‘More‘. Nastupit će prve polufinalne večeri kao deseta po redu, odmah poslije Let 3. Za njezinu pjesmu vlada veliko zanimanje među eurovizijskim obožavateljima koji je smatraju jednim od favorita.

Show ‘Superstar‘ za nju je bio posebno iskustvo.

- Mislila sam da bi moglo biti borbe ispod pojasa između natjecatelja, a umjesto toga dogodila se magija. Svi smo se iskreno zabavljali, družili, bodrili jedni druge. Dovoljno je reći da se i danas viđamo i družimo, nastala su prijateljstva koja će dugo trajati. Bavljenje glazbom nastavljam i nakon ‘Superstara‘. Uskoro ulazim u studio i snimam nove pjesme. Nadam se da će moja glazba doprijeti do šire publike - otkrila je Lana.

- Superstar je bio prekretnica nakon koje sam prvi put prepoznata u javnosti. Neke moje izvedbe su zbilja zapažene i to je ubrzalo moj izlazak u javnost, da budem uočena na glazbenoj sceni i pokažem što imam ponuditi - kaže mlada pjevačica.

image

Lana Mandarić

Neja Markicevic/Cropix

Mladi slavuj s Korčule, glazbenik Petar Šegedin Pijero, ostvario je svoje snove zahvaljujući velikom talentu, upornosti, ali i ‘Superstaru‘. Finalist prestižnog RTL-ovog glazbenog showa snimio je pjesmu ‘Da me malo sriće stigle‘ koja je danima u samom vrhu trendinga na YouTubeu.

Član žirija ‘Superstara‘ Tonči Huljić ispunio je ono što je Petru obećao već tijekom audicija, a njihova suradnja po završetku prve sezone RTL-ova showa oduševila je slušatelje diljem zemlje.

- Želio bih sve potaknuti na prijavu, svoj san sam ispunio pa smatram da se, svi koji se bave glazbom, trebaju prijaviti u drugu sezonu showa. Moja prva pjesma je pri vrhu u trendingu i odlično prolazi! Moja poruka svima je da slijede svoje srce, misli i um. Siguran sam da će imati isti uspjeh kao i ja - zaključio je Šegedin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 09:29