StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISKRENA O SVEMU

Meri iz Masterchefa objavila snimke s estetske operacije: Sve je natečeno!; Tulumarila je i u Trogiru kod chefa Stjepana

Piše Scena SD
2. veljače 2024. - 09:06

Influencerica i bivša kandidatkinja ‘Masterchefa‘, Meri Goldašić, nedavno se podvrgnula ozbiljnom operativnom zahvatu.

Naime, Meri je iz estetskih i zdravstvenih razloga operirala nos, a na društvenim mrežama je ispričala kako je prošao dan operacije.

"Ovo će biti jedan iritantan voiceover jer mi je sve začepljeno. U 7 sati išla sam u bolnicu, a već u 7 i 30 bila sam u operacijskoj sali. Sve je prošlo u savršenom redu i doktorica kaže da smo riješili devijaciju i estetski zaista izgleda lijepo.

Sad je jako natečeno, ali kroz godinu dana će se vidjeti finalni rezultati" - rekla je Meri u videu i dodala kako joj nije bilo svejedno.

Meri, ipak, ostavlja dojam osobe koja itekako zna što želi i koja je spremna ostvariti svoje snove.

Sudjelovanje u showovima "Masterchef" i "Riba na torti" vješto je iskoristila kao platformu se izreklamirati se, skrenuti pažnju na sebe i u svijetu društvenih mreža.

Meri je ondje otprije imala uspjeha, a sudjelovanje u "Masterchefu" je ipak sve podiglo na višu razinu.

Gledateljima je bila simpatična i to se odrazilo i na druge segmente njenog profesionalnog života. Pratitelje na Instagramu oduševila je i snimkom okupljanja cijele ekipe iz Masterchefa kod chefa Stjepana Vukadina u njegovom trogirskom restoranu. Morate to vidjeti...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:25