StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePODRŠKA MU JE

Nakon medijske prašine koju je podigao Ivanišević u ratu sa bivšom suprugom, oglasila se i sadašnja; Evo što je rekla

Piše MOZAIK SD
17. listopada 2023. - 09:24

Nakon što je jučer u Nacionalu objavljeno kako je Goran Ivanišević pokrenuo više sudskih postupaka protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri Amber u kojima se poziva na moralnost i vrijednosti hrvatskog društva te traži povrat imovine koja im je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, kao i to da od nje traži i po svemu sudeći povrat izmišljene pozajmice od čak 2,5 milijuna eura, na Instagramu se oglasio umirovljeni tenisač koji je otvoreno, bez zadrške pobliže objasnio situaciju.

Budući da sud nema priložen nikakav ugovor o spornoj pozajmici, niti bilo kakav uvjerljivi dokument koji bi to potraživanje dokazao, Nacional smatra da sudski djelatnici, kao i policija, favoriziraju umirovljenog tenisača. Sud je Tatjani Dragović zabranio da koristi imovinu, a računi su joj blokirani, prenosi Nacional.

image

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević na Hvaru 2009. godine

Joško Šupić/Cropix/Cropix

‘Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi‘, napisao je Ivanišević na Instagramu, dodavši da se njegovi odvjetnici već dugo bave ovim slučajem.

image
Clive Brunskill/Getty Images Via Afp

Oglasila se i njegova sadašnja supruga, Nives Ivanišević,  koja mu je napisavši komentar ‘Pravda je spora, ali dostižna.‘ izrazila podršku i jasno dala do znanja da vjeruje u ispravnost svog supruga. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 03:33